Se intampla in Romania! MESAJUL INCREDIBIL gasit in parbriz de o soferita. FOTO in articol

In marile orase din Romania, LOCURILE DE PARCARE insuficiente reprezinta o problema serioasa, care afecteaza deopotriva soferi si pietoni. Nu e de mirare ca soferii isi lasa masina pe unde apuca, insa asta nu inseamna ca trebuie sa fie si nepoliticosi atunci cand ii afecteaza pe ceilalti participanti la trafic.

Atunci cand soferii se grabesc si LOCURILE DE PARCARE sunt pline ochi, fiecare isi lasa masina pe unde apuca, chiar daca asta inseamna sa afecteze alti soferi. Este si cazul unei soferite care a lasat un ANUNT inedit in parbrizul masinii unei alte persoane.

Citeste si: CE LE MAI PREGATESC SOFERILOR INDISCIPLINATI AUTORII STICKER-ULUI “AI PARCAT CA UN BOU”

 “Imi cer scuze ca am parcat asa! E cam aproape de dumneavoastra. Dar na, nu sunt locuri de parcare. Revin intr-o ora.”, si-a explicat fapta soferita in MESAJUL lasat pentru cealalta persoana. Si ca sa fie sigura ca soferul masinii blocate o va ierta, femeia a “autentificat” biletul cu un sarut, lasand pe el o urma de ruj.

Problema LOCURILOR DE PARCARE este spinoasa in marile orase, iar pe internet a aparut o initiativa putin mai neobisnuita la adresa celor care parcheaza aiurea. Recent, cativa romani au luat atitudine si au creat o pagina de Facebook numita ““Ai parcat ca un bou”. Astfel, soferii care parcheaza pe unde ii taie capul risca sa se trezeasca pe parbriz sau pe oglinda retrovizoare cu un sticker inscriptionat cu acelasi MESAJ ca si numele paginii de Facebook.

IMAGINEA CARE ARATA CUM POATE FI REZOLVATA PROBLEMA TRAFICULUI IN BUCURESTI. FOTO IN ARTICOL

Sursa foto: stirileprotv.ro