Se iubesc din nou. Jennifer Lopez si Ben Affleck au reluat legatura pe neasteptate

Doua celebritati de la Hollywood se iubesc din nou. Ea este cantareata si actrita, dar si una dintre cele mai ravnite femei din toata lumea. El este in plin divort cu o alta actrita faimoasa. Ambii vin din casnicii esuate si vor sa reaprinda scanteia pe care o aveau odata. Au format unul dintre cele mai sexy cupluri si s-au iubit timp de doi ani, dar dupa aceea au luat-o pe drumuri diferite.

Se pare ca acum cei doi actori s-au regasit si sunt gata sa o ia de la inceput. Au fost impreuna din 2002 pana in 2004, timp in care au fost si logoditi. Nu se stie ce nu a mers bine, dar acum nici nu mai conteaza, avand in vedere ca cei doi sunt gata sa lase trecutul in urma.

CITESTE SI: Keanu Reeves se vinde la pachet cu motocicleta

Jennifer Lopez (46 de ani) este din nou intr-o relatie cu Ben Affleck (43 de ani), pe care de multe ori l-a numit marea ei iubire. The National Enquirer sustine ca are imagini exclusive cu cei doi, in ipostaze tandre, ce vor putea fi vazute de publicul larg in urmatorul numar care va iesi pe piata. Potrivit jurnalistilor de la publicatia citata,  Ben Affleck si Jennifer Lopez au fost surprinsi sarutandu-se si tinandu-se in brate, in fata prietenilor lor, scrie masterherald.com.

Ben Affleck este in plin divort cu Jennifer Garner (43 de ani), alaturi de care are trei copii. Au fost impreuna 10 ani, dar s-au decis, de comun acord, sa incheie mariajul, dar sa-si creasca copiii impreuna. Au existat numeroase zvonuri cu privire la motivul despartirii, insa fostul cuplu nu a confirmat nici o informatie. Cu toate acestea, cel mai dezbatut subiect din presa internationala este zvonul ca Ben si J. Lo se iubesc din nou, iar admiratorii celor doi asteapta cu nerabdare publicarea imaginilor incendiare, in care exista dovada clara ca sunt din nou intr-o relatie.

 Sursa: click