Se lasă cu stabor! Manelistul Nicolae Guță, încornorat de “ginerele” Tzanca Uraganul

Nicolae Guță tocmai ce a anunțat că s-a împăcat cu Cristina, mai tânăra sa soție, însă un mare scandal se aprinde iar, anunță jurnaliștii de la cancan.ro. Sursa citată scrie că Guță a fost trădat chiar de către ”ginerele” lui, mult mai tânărul Tzanca Uraganul. Un manelist de 26 de ani, crescut foarte ”sănătos”, la sânul lui Guță, fapt pentru care a ajuns să strângă o avere din cântări.

Tzanca Uraganul nu a fost dintotdeauna ”uragan”, mai întâi a fost ”de la Ploiești”. Apoi a prins curaj și a măturat tot! Mai exact, toate femeile din cale. Dar ce să faci că în calea lui au apărut și femeile lui Guță. Sursele cancan.ro susțin că Tzanca nu le-a putut ocoli pe Nicoleta Guță (fiica manelistului) și pe actuala lui soție, Cristina.

Citește și: SCANDAL MONSTRU ÎNTRE FLORIN SALAM ȘI NICOLAE GUȚĂ! S-A LĂSAT CU ÎNJURĂTURI ȘI AMENINȚĂRI

”Am avut o relație cu Nicoleta, dar nu a fost cine știe ce. Despre Cristina nu vreau să vorbesc momentan. O să vorbesc la momentul potrivit”, a declarat Tzanca, pentru cancan.ro. Nicolae Guță nu a vrut să dea declarații pe acest subiect până acum. Sursele cancan.ro spun, însă, că Nicolae Guță ar intenționa chiar să ceară stabor în acest caz!

Sursa foto: cancan.ro