Se prefigureaza o ALIANTA PNL – PDL? Vezi cine a declarat asta

Se prefigureaza o noua alianta pe scena politica romaneasca? Potrivit unuia dintre deputatii liberali, PNL si PDL ar putea face front comun impotriva celor de la USD.

LUDOVIC ORBAN a declarat ca o ALIANTA PNL – PDL este certa, insa pana in prezent nu a fost vorba decat de niste tatonari si nimic mai mult. Invitat in studioul emisiunii Adevarul Live, ORBAN a spus ca in viitorul apropiat putem asista la construirea unor aliante la nivelul consiliilor judetene si ca, personal, vede drept certa o ALIANTA PNL – PDL.

Citeste si: Ludovic ORBAN: PONTA transforma ROMANIA intr-un stat POLITIENESC 

„ La ora actuala, suntem intr-o competitie electorala cu PDL. Nu cred ca a exista vreo discutie oficiala intre cele doua conduceri. Au fost tatonari (…)

Acum, BASESCU nu mai are ce sa le ofere. BASESCU este cel care a prabusit PDL. Pe de o parte, este amintirea asupra guvernarilor Basescu – Boc, pe de alta parte le-a mai provocat si o sciziune pentru ca nu au acceptat sa le puna sef pe ELENA UDREA.  O colaborare intre PDL si PNL este certa. Insa ALIANTA trebuie sa se realizeze natural, nu poti crea un CAP.

Citeste si: LUDOVIC ORBAN: Victor Ponta este un om fricos, un las 

PNL are 900 de primari, iar PDL 700. S-ar putea construi majoritati in foarte multe consilii judetene. Singurul grup politic din PE care nu ne-a pus la colt pe coji de nuca dupa referendumul de demitere a lui BASESCU a fost grupul liberal. Liberalii sunt oameni care pot influenta deciziile in comisiile de care fac parte, adica exact ce ne trebuie noua, Romaniei”, a declarat ORBAN pentru sursa amintita.

Sursa foto: sss333.ru