SE PREGATESTE O LOVITURA DE PROPORTII IN PSD

Mai multi parlamentari social-democrati se pregatesc sa plece din barca partidului condus de Victor Ponta. Informatia a fost vehiculata de surse politice, citate de postul B1 TV, care au dezvaluit ca aproximativ 50 de parlamentari ai PSD se pregatesc sa paraseasca partidul pentru a forma o nou formatiune de stanga.

Aceleasi surse sustin, potrivit B1, ca in noul partid care se va forma ar putea intra si parlamentari ai UNPR, PC sau PP-DD.

O parte dintre social-democrati ar fi nemultumita de actuala conducere a partidului si planuieste formarea unui nou partid de centru-stanga.

”A fost deja o intalnire si va urma o a doua pentru a vedea pe cine ne putem baza. Sunt cam 50 de deputați si senatori care nu isi mai vad viitorul in actualul PSD. Nu mai putem sta in PSD unde se va face un simulacru de congres pentru realegerea conducerii care a pierdut alegerile. O sa mergem separat pentru ca social-democratia Made in Dubai, cu masini scumpe si hobby-uri extravagante nu are nimic a face cu romanul si cu nevoile lui. Social-democrația nu a inceput cu Dragnea si nu se termina cu Ponta”, a declarat sub protectia anonimatului un senator PSD. Din noul partid ar urma sa faca parte si alesi din UNPR, PC si PP-DD.

Sursa citata mai precizeaza ca noul partid se va forma in jurul lui Mircea Geaona si Marian Vanghelie, exclusi din PSD la sfarsitul anului trecut. Amintim ca Mircea Geoana a prezis ca Guvernul va pica in aceasta primavara.