Seamana perfect cu Kate Moss si este noua imagine a casei de moda Dior

Sofia Mechetner, in varsta de 14 ani, a fost centrul atentiei la prezentarea noii colectii Dior, toamna-iarna 2015. Tanara a fost epitomul imaginii Dior, dar in acelasi timp a reusit sa si starneasca controverse.

Intr-o rochie alba si transparenta, Sofia Mechetner parea increzatoare la fel ca o femeie matura la prezentarea noii colectii a casei Dior. Ea este noul ambasador si noua imagine a brandului Dior, ceea ce a starnit reactii vehemente in presa.

CITESTE SI: Gina Pistol, aparitie incendiara la piscina

Dupa ce a fost scoasa din anonimat din Tel Aviv, Sofia a semnat un contract de doi ani cu Dior, pentru care va obtine peste 200.000 de euro. Ea va aparea in prezentarile de moda si in diverse campanii publicitare pentru celebrul brand.

Presa a reactionat imediat, criticand casa de moda ca “exploateaza copii”, conform Daily Mail, care scrie ca tanara este slaba si are pometii proeminenti nu pentru ca tine regim, ci pentru ca inca se afla in creste si corpul ei inca se dezvolta. Casa de moda este criticata pentru faptul ca se foloseste de o fetita de 14 ani ca sa-si vanda creatiile si rochiile de mii de euro, dar si pentru faptul ca alegand sa o puna drept imaginea brandului, ea va deveni un etalon pentru femeile din intreaga lume.

 CITESTE SI: Zi fatala pentru Antonia. Cantareata a ajuns de urgenta la spital

Povestea Sofiei este promovata de agentia care a descoperit-o ca o poveste moderna a Cenusaresei. Fiica unei rusoaice, care si-a crescut singura copiii si a emigrat in Israel, Sofia si-a ajutat mama si chiar a preluat o parte din responsabilitatile mamei sale, inclusiv cea de a creste fratii mai mici. Ea a fost remarcata de o agentie din Israel, pentru inaltimea impresionanta (1.80m) si a siluetei. Imediat dupa aceea, s-a dus in Paris pentru o sedinta foto, dar agentii de acolo au refuzat sa ii ofere un contract pentru ca era prea tanara.
 
 
Sursa: Facebook