SEARA SPECIALA, dedicata exclusiv COPIILOR din Sectorul 3

Primaria Sectorului 3 va organiza o SEARA SPECIALA de duminica, dedicata exclusiv COPIILOR din aceasta unitate administrativa.

Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Casa Artelor si face parte din programul Serile Eliad. Astfel, duminica, de la ora 19.00, in Sala Eliad vor sosi colindatorii. Este vorba despre 30 de copii din atelierul de canto din programul educativ “Pepiniera de Talente”, care vor sustine primul lor recital intitulat “Am plecat sa colindam”.

Citeste si: Programul “SERILE ELIAD” continua in decembrie cu evenimente dedicate CRACIUNULUI

Concertul de colinde este un dar pe care il vor face copiii din “Pepiniera de Talente”, colegilor din cadrul DGASPC Sector 3, care l-a randul lor au pregatit desene si picturi pentru acest eveniment. Lucrarile acestora vor putea fi vazute in expozitia “Si eu am talent”, care va fi vernisata pe 14 decembrie, la ora 18.30 la Centrul Cultural Casa Artelor.

Citeste si: “SERILE ELIAD”, un nou program cultural derulat de Primaria Sectorului 3

Expozitia va ramane deschisa pana pe 21 decembrie. Seara dedicata copiilor si colindelor lor de Craciun se va incheia cu un spectacol de magie, sustinut de actorul si magicianul Bogdan Muntean.

Sursa foto: facebook.com