SEBASTIAN BODU reclama FISCUL la POLITIE dupa ce mai multe masini au STATIONAT pe AUTOSTRADA

Scandal dupa aparitia in presa si pe site-urile de socializare a imaginilor care arata mai multe masini ale ANAF incolonate pe banda de urgenta a unei autostrazi. Chiar fostul sef ANAF, SEBASTIAN BODU a fost cel care a facut o reclamatie la politiei in acest sens, informeaza B1 TV.

El a cerut ca Fiscul sa verifice daca autoturismele se aflau sau nu in misiune in momentul in care au fost fotografiate stationand pe autostrada.

Totul a pornit de la o fotografie postata in urma cu cateva zile pe Facebook. In imagine au fost surprinse zeci de masini ale ANAF, incolonate pe banda de urgenta a unei autostrazi.

CITESTE SI: DOSAR PENAL in cazul MASINII ANAF care a fost VANDALIZATA la Vama Veche

Eu nu stiu de ce erau, poate era trucata poza, dar sa investigheze. Cand vezi 20 de masini pe banda de urgenta nu poti sa spui ca erau in misiune urgenta. E absurd sa spui ca plecau in misiune urgenta”, spune BODU.

Ca sa se lamureasca cum sta treaba, fostul sef al ANAF, SEBASTIAN BODU, a facut plangere la Politie.

Erau pe banda de urgenta a unei autostrazi si legea spune, codul rutier spune ca poti sa fii pe banda de urgenta numai daca esti in misiune de urgenta. Am facut solicitare catre politie sa investigheze”, adauga acesta.

CITESTE SI:  INSPECTORII ANAF iau cu asalt LITORALUL

Nu e prima data cand fostul sef ANAF e nemultumit de activitatea institutiei pe care a condus-o.

SEBASTIAN BODU si-a exprimat in repetate randuri revolta fata de ofensiva Fiscului impotriva micilor companii sanctionate drastic sau chiar inchise pentru cativa lei in plus sau in minus din casa de marcat care nu au putut fi justificati.

Sursa foto www.qmagazine.ro