Sebastian Bodu: Stiu de ce vrea sa iasa Gigi Becali din inchisoare

Sebastian Bodu, fostul presedinte al ANAF si unul dintre cei mai aprigi dusmani ai lui Gigi Becali a declarat, intr-un interviu acordat in exclusivitate cotidianului Prosport, ca latifundiarul vrea sa iasa din inchisoare pentru a-si trece actiunile Stelei, din nou, pe numele sau, pentru a nu pierde echipa.

Sebastian Bodu este convins ca adevaratul motiv pentru care Gigi Becali vrea sa iasa din puscarie, chiar si numai pentru 24 de ore, este legat de teama acestuia de a pierde clubul din Ghencea, a declarat actualul europarlamentar pentru Prosport.

Iata si cele mai importante declaratii facute de Sebastian Bodu pentru sursa citata:

“Gigi Becali doreste sa-si treaca actiunile de la Steaua inapoi pe numele lui! Alt motiv nu are! Cu terenurile… piata e moarta, echipa e cel mai important activ al sau. El trebuia sa dovedeasca motivele pentru care vrea sa fie eliberat. Asta cu afacerile nu tine, de ce?  Trebuia sa demonstreze ca intre data condamnarii si data cererii de eliberare a intervenit un eveniment economic care necesita prezenta personala a condamnatului. Nu s-a intamplat un astfel de eveniment, iar actiunile Stelei nu sunt ale lui, deci nu putea sa invoce nimic legat de club. „Finantator“ nu e o calitate juridica”.

“E mai greu sa faca asta pentru ca nu sunt acte pe care le-ai negociat inainte. Presupune persuasiune, problema e ca acei nepoti pot vinde acele actiuni ca sunt ale lor si, cand cineva iti pune niste milioane in brate, nu stii cum reactionezi. De asta ii e frica lui Gigi Becali”.

Sursa foto: rtv.net

Sursa foto: