SEBASTIAN GHITA a contestat CONTROLUL JUDICIAR la ICCJ

SEBASTIAN GHITA s-a prezentat, joi dimineata, la sediul Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) unde a contestat CONTROLUL JUDICIAR impus de DNA Ploiesti. Tot joi s-a judecat si contestatia mamei sale in privinta SECHESTRULUI pus pe avere.

In acelasi timp, potrivit unor surse judiciare, memoriul trimis de SEBASTIAN GHITA procurorului general a ajuns la parchetul instantei supreme si a fost declinat ulterior catre Parchetul Curtii de Apel Ploiesti. La iesirea de la ICCJ, SEBASTIAN GHITA a declarat ca “orice cetatean al Romaniei are dreptul sa vina si sa expuna in fata judecatorului pozitia sa. Am facut-o si eu astazi, au facut-o si avocatii si cred ca cel mai important acum e sa asteptam decizia judecatorilor”.

CITESTE SI: UDREA: SEBASTIAN GHITA primeste o LECTIE de la VIATA. Stie foarte multe lucruri, la unele a si participat 

“Nu poate nimeni sa se supere pe cineva atata timp cat legea permite si prevede aceasta posibilitate. Am primit un raspuns, chiar foarte repede. In cazul meu, lucrurile s-au miscat foarte repede si raspunsul de la structura centrala a DNA-ului a fost negativ, de aceea m-am adresat Inaltei Curti”, a explicat SEBASTIAN GHITA faptul ca a trimis memorul procurorului general.

“Am si o interdictie expresa de a exercita aceasta calitate de deputat, am expus argumentele in sala. De vreme ce nu pot parasi Ploiestiul, nu pot merge nici in Parlament, si nici in colegiul unde am fost ales si conform Curtii Constitutionale (CCR), acest mandat nu este unul intreruptibil”, spune deputatul despre interdictia pe care o are.

CITESTE SI: SEBASTIAN GHITA: Sunt primul CETATEAN din ROMANIA fata de care s-a dispus SECHESTRU NELIMITAT 

In plus, SEBASTIAN GHITA a refuzat sa precizeze cum se descurca cu banii, tinand cont de sechestrul pus pe averea sa de catre procurorii anticoruptie.

Sursa foto: realitatea.net