Sebastian Ghiță a făcut o plângere pe numele Laurei Codruța Kovesi! Acuzații grave direct din Serbia

Sebastian Ghiță a făcut o plângere pe numele Laurei Codruța Kovesi. Fosta șefă a DNA a fost reclamată de Ghiță la Secția Specială pentru anchetarea magistraților. Ghiță susține că Laura Codruța Kovesi i-ar fi cerut să plătească avionul pentru repatrierea lui Nicolae Popa.

“După ce am prezentat statului român toate elementele privin actviitatea infrațională a acestui grup  Onea – Kovesi am văzut că nimic nu s-a întâmplat și că tot ce face acest grup dosare fabricate este ascuns, pitit. Ce m-a făcut să fac plângere este că această secție de urmărire a magistraților permite cetățenilor să prezinte probe”, a declarat Sebastian Ghiță.

“Nu cred că e străină informația că doamna Kovesi a mințit când a spus că nu se cunoștea cu mine, că nu a fost la mine acasă și că nu a avut o relație cu mine. Ce cred eu, mai grav, este cum a acționat ulterior. Cum după aceea a încercat zi de zi, lună de lună, să își construiască acest grup de lucru cu care să își permită aproape orice în societate.

Să facă dosare oricui și să domine ilegal societatea. Toți ne miram cum aceste dosare ajungeau la Onea și la Negulescu. Ați văzut că în mesajele domnului Negulescu cu doamna Kovesi, am auzit cu toții înregistrările. Doamna K era doamna Kovesi. Rând pe rând a venit momentul ca procurorii de la PG să ancheteze și activitatea acestei doamne, în coordonarea celor doi astăzi urmăriți penali”, a declarat Sebastian Ghiță, la România Tv.

Sursa foto: realitatea