SEBASTIAN GHITA, audiat la PARCHETUL GENERAL pentru a proba AUTODENUNTUL. DECLARATII

Deputatul SEBASTIAN GHITA a fost chemat joi de procurorii PARCHETULUI GENERAL pentru a aduce probe care sa sustina AUTODENUNTUL cu privire la o presupusa masluire a raportului referitor la lucrarea de doctorat a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, informeazaAgerpres.

UPDATE: “Ma bucur ca Parchetul General ne arata tuturor cetatenilor ca chiar si Laura Codruta Kovesi, ca orice cetatean, poate fi investigata pentru ca mie si multora incepuse sa ni se para ca acei oameni sunt deasupra legii. Vedem ca Parchetul General are aceasta putere in Romania. Acest autodenunt a fost inregistrat si isi urmeaza calea legala, cum se intampla cu orice plangere. (…) Ceea ce incerc eu sa fac nu e impotriva Laurei Codruta Kovesi, de altfel aceasta plangere nu o vizeaza, e in legatura cu mine”, a declarat deputatul SEBASTIAN GHITA, la PARCHETUL GENERAL.

STIRE INITIALA

Potrivit unor surse judiciare, parlamentarul SEBASTIAN GHITA a fost chemat pentru a le indica procurorilor numele martorilor care sustin AUTODENUNTUL acestuia, cat si alte probe.

CITESTE SI:  PARCHETUL GENERAL A CONFIRMAT AUTODENUNTUL LUI SEBASTIAN GHITA

Sursa foto: jurnalul