SEBASTIAN GHITA CRITICA DUBLAREA ALOCATIILOR: VOTUL ESTE O GRESEALA

Camera Deputatilor a votat, miercuri, dublarea alocatiilor de stat pentru copii, de la 42 la 84 de lei.

In acest context, deputatul independent SEBASTIAN GHITA considera ca votul este o greșeala, aratand ca astfel se va intra intr-o spirala populista care va afecta Romania pe termen lung.

CITESTE SI: Camera Deputatilor a aprobat DUBLAREA ALOCATIILOR pentru COPII. REACTIA lui VICTOR PONTA. UPDATE

“Votul de astazi este o greseala. Intram intr-o spirala a populismului care ne va afecta pe termen lung. Nu putem sa periclitam acumularile economice de pana acum prin masuri precum dublarea alocaţiilor. Presedintele Iohannis si premierul Ponta trebuie sa fie responsabili si sa spuna STOP acestui joc populist. Romania nu poate sa fie condusa de complexele freudiene ale unor tinere precum Pocora si Gorghiu”, a declarat SEBASTIAN GHITA, conform RTV.

CITESTE SI: PONTA invins de PNL: Deputatii au aprobat amendamentul referitor la dublarea ALOCATIILOR pentru COPII

SEBASTIAN GHITA este de parere ca presedintele Klaus Iohannis nu ar trebui sa promulge astfel de legi, chiar daca sunt propuse de PSD sau de PNL.

“ Iar facem precum Emil Boc si PDL? Dublam salariile, iar apoi ne batem joc de oameni ca nu le mai putem plati? Cred sincer ca presedintele IOHANNIS nu trebuie sa promulge legi facute din politicianism, pe picior, din intamplare, chiar daca ele sunt propuse de PSD sau de PNL. Putem sa facem lucrurile corect in tara asta, indiferent de costul politic?”, a mai spus deputatul.

Sursa foto www.antena3.ro