SEBASTIAN GHITA de NEGASIT! Ce spune BOGDAN DIACONU despre DISPARITIA prietenului sau

Absolut nimeni nu are cea mai vaga idee unde a disparut fostul deputat SEBASTIAN GHITA, nici macar seful sau de partid si amic de petreceri, presedintele PRU, BOGDAN DIACONU.

“Toata lumea ma suna sa ma intrebe de Sebi Ghita… unde e?…cum a facut?…de ce nu ies public sa ma delimitez de el?…etc. Am niste personaje care se plimba prin fata casei mele si care se tin apoi dupa mine, cat e ziua de lunga si noapte de mare. Raspunsul este: nu stiu unde este…as vrea sa stiu ca este bine! Daca a plecat in lumea cea mare a facut-o doar pentru ca se temea pentru viata sa! Sper sa fi reusit sa si-o salveze!”, a scris liderul PRU BOGDAN DIACONU pe pagina sa de Facebook.

In final, presedintele Partidului Romania Unita ii ureaza sarbatori fericite lui SEBASTIAN GHITA: “Craciun fericit si linistit, Sebi!”

SEBASTIAN GHITA este cautat de politie de miercuri, dupa ce a fost chemat la DNA Ploiesti si nu s-a prezentat. Apoi, pe numele lui SEBASTIAN GHITA a fost emis un mandat de aducere si a fost dat in consemn la frontiera.

Sursa foto: adevarul