Sebastian Ghita, despre votul din strainatate: Nu am fost rai, am fost fraieri. Habar nu am avut ca oamenii aia se intereseaza de Romania

Proaspat demisionar din PSD, deputatul Sebastian Ghita a declarat vineri seara, intr-o interventie telefonica la un post de televiziune, ca nimeni nu si-a inchipuit ca romanii din strainatate se vor interesa de Romania si vor merge sa voteze, afirmand ca PSD nu a intentionat sa blocheze votul romanilor din diaspora.

“Realitatea nu e ca am fost rai, am fost fraieri”, a spus Ghita, intr-o interventie prin telefon la Realitatea TV.

Citeste si: SCRISOAREA LUI ION ILIESCU: REFUZ SA PRIMESC LECTII DE LA OAMENI CARE CRED CA SI-AU CUMPARAT UN PARTID SI IL CONDUC CA PE O CORPORATIE

Sebastian Ghita a mai spus ca nu se puteau organiza mai multe sectii de vot pentru turul doi al alegerilor prezidentiale, explicand ca “habar nu am avut ca oamenii aia se intereseaza de Romania si vor sa voteze”.

Sebastian Ghita a vorbit si despre Liviu Dragnea, pe care Marian Vanghelie l-a acuzat ca a blocat votul in strainatate, acesta afirmand ca Dragnea nu a avut nicio implicare in organizarea votului din diaspora.

Citeste si: VIDEO MEMORABIL. Ponta in fata lui BASESCU: MIAU, MIAU!