SEBASTIAN GHITA isi MARESTE INFLUENTA in MASS-MEDIA

SEBASTIAN GHITA este aproape de a-si extinde INFLUENTA in zona MASS-MEDIA. Deputatul PSD a declarat ca grupul media pe care il construieste se pregateste de “o fuziune” si “o vanzare”. Social-democratul a mai declarat ca poarta negocieri cu un cunoscut grup german.

“Grupul media pe care-l construiesc se pregateste de o fuziune si de o vanzare. N-o sa va dau detalii acum, dar foarte probabil atragerea unui partener strain vizibil, cu experienta pe piata europeana, va fi urmatorul pas.

Citeste si: VICTOR PONTA a PIERDUT procesul cu Evenimentul Zilei

Sunt doua discutii cu respectivii investitori, n-o sa vi-i spun acum. Sunt din UE si e un grup cunoscut, nu e cu filiatii sovietice sau alceva. Sunt din zona germana. N-o sa va spun. Si site-urile Web si televiziunea si radioul, tot ce detinem in media, cred ca trebuie sa beneficieze si suport si sprijin al capitalului strain. De foarte multe ori investitorii vor sa vina cu participatie minoritara si dupa aceea ei isi pastreaza optiunea de a prelua pana la 51% din companie”, a declarat Ghita pentru hotnews.ro.

Deputatul a mai aratat ca a avut discutii cu Adrian Sarbu “cum ca ar dori sa vanda” active Mediafax, dar “nu mi-am exprimat niciodata interesul si intentia pentru ca sunt convins ca va dori sa le vanda foarte scump”.

Citeste si: PNL MEHEDINTI intentioneaza sa depuna o plangere la DNA referitor la FRAUDA ELECTORALA a PSD

Intrebat daca intentioneaza sa cumpere active Pro Tv, cum ar fi reteaua de radio ProFm/Infor PRo, Sebastian Ghita a raspuns “da”.

“Negociem, suntem foarte aproape de a inchide tranzactia”,a dezvaluit Ghita.

Acesta a adaugat ca este interesat sa cumpere ziare.com, dar “am oprit negocierile acum sase luni sau opt luni pentru ca actionarii lor doreau foarte multi bani si nu cred ca merita”.

 Intrebat daca intentioneaza reluarea negocierilor, Ghita a raspuns: “Daca le vine minea la cap si daca toata lumea crede ca ar fi o afacere, am putea sa le reluam. Dar la sumele pe care le doresc ei e exclus”, a spus Sebastian Ghita.

Sursa foto: stiripesurse.ro