CONTROLUL JUDICIAR PRELUNGIT cu 60 de zile pentru SEBASTIAN GHITA, IULIAN HERTANU, MIRCEA si VLAD COSMA. UPDATE

Deputatul SEBASTIAN GHITA, urmarit penal in DOSARUL ”HERTANU”, s-a prezentat vineri dimineata la sediul DNA Ploiesti in cadrul procedurii de PRELUNGIRE A MASURII CONTROLULUI JUDICIAR dispusa de procurori, relateaza Agerpres.

UPDATE 15:30 Procurorii DNA Ploiesti au prelungit vineri, pentru a doua oara, cu 60 de zile masura CONTROLULUI JUDICIAR fata de IULIAN HERTANU, cumnatul premierului Victor Ponta, deputatul VLAD COSMA si seful Consiliului Judetean Prahova, MIRCEA COSMA, dupa ce o decizie similara fusese luata si in cazul deputatului SEBASTIAN GHITA, anunta Mediafax. Cei patru sunt inculpati in dosarul in care procurorii DNA il acuza pe Iulian Hertanu de deturnare de fonduri europene in cadrul contractului incheiat cu SC Hidro Prahova pentru extinderea canalizarii din orasul Comarnic, judetul Prahova. 

STIRE INITIALA

In cursul aceleiasi zile se vor mai prezenta in fata procurorilor cumnatul premierului VICTOR PONTA, IULIAN HERTANU, deputatul PSD VLAD COSMA si tatal acestuia, presedintele CJ Prahova MIRCEA COSMA.

Cei patru sunt urmariti penal sub control judiciar in dosarul de DETURNARE DE FONDURI EUROPENE in cadrul lucrarilor de extindere a canalizarii din orasul prahovean Comarnic.

CITESTE SI: MIRCEA COSMA REVINE IN FUNCTIA DE PRESEDINTE PSD PRAHOVA, IN CIUDA DOSARULUI DE CORUPTIE

Lucrarile se desfasoara in cadrul unui proiect mai mare cu finantare europeana a carui valoare totala este de aproximativ 200 de milioane de euro.