SEBASTIAN GHITA: Nu am primit NICIUN BAN de la DORIN COCOS pentru Romania TV

Deputatul SEBASTIAN GHITA a declarant sambata seara la postul B1 TV ca nu a primit NICIUN BAN de la DORIN COCOS, fostul sot al ELENEI UDREA.

“Evident nu, pentru ca nici la Realitatea, nici la Romania TV, se poate verifica de orice institutie a statului. Nu exista niciun ban depus cash, de la mine sau de la altcineva din buzunar, la firma. Toti banii au venit extrem de public si de open prin conturi bancare. Deci se poate stii in orice moment, orice ban a ajuns in televiziune. In mod evident nu vine nici de la Dorin Cosos vreun ban si nici de la vreo firma a dansului, sa nu incercam sa-i pacalim pe oameni. Nu mi s-a parut ca a avut vreodata interesul sa plateasca televiziuni si daca va aduceti bine aminte nu a fost un favorit al televiziunilor si un favorizat. Nici dansul, nici familia dansului, nici familia politica. Isi pierde notorietatea conflictul intre Realitatea TV, Romania TV”, a spus SEBASTIAN GHITA.

Citeste si: SEBASTIAN GHITA: Pe teritoriul tarii actioneaza SERVICII STRAINE care RECRUTEAZA in politica, justitie si presa

ELENA UDREA a afirmat ca, la cererea sefului interimar al SRI, FLORIAN COLDEA, DORIN COCOS i-ar fi dat 500.000 de euro lui SEBASTIAN GHITA pentru Romania TV.

SEBASTIAN GHITA a mai declarat ca nu a afirmat niciodata ca ii va impusca pe GEORGE MAIOR, fost director al SRI, si FLORIAN COLDEA, actualul director interimar al SRI, daca acestia ii vor aresta fratele – asa cum a relatat ELENA UDREA.

Citeste si: REACTIA LUI FLORIAN COLDEA la acuzatiile ELENEI UDREA si ALINAI BICA. UPDATE

“Evident nu. Nici nu am nivelul asta de discutie cu dansii. Ii cunosc, ii vad cand vin la comisie, cand sunt evenimente”, a spus SEBASTIAN GHITA, care a explicat acuzatiile ELENEI UDREA prin faptul ca aceasta a incercat sa creeze “o poveste”. “Eu cred ca si-a facut o strategie, un fel de a acoperi agenda si s-a legat de niste nume. Mai cunoscute sau mai putin cunoscute, mai amenintatoare sau mai putin amenintatoare… gen Coldea, Maior, Sebastian Ghita. A mai dat tot felul de indicii si sugestii ca sa-si creeze o alta poveste care sa acopere meciul dansei cu procurorii”, a sustinut deputatul.

Sursa foto: ziuanews.ro