SEBASTIAN GHITA si-a santajat colegii deputati in ziua votului

Un deputat al social-democratilor, cu identitate protejata le-a declarat procurorilor DNA ca SEBASTIAN GHITA si-ar fi santajat colegii pentru ca acestia sa respinga cererile DNA de incuviintare a retinerii si a arestarii, precizandu-le ca in ziua votului GHITA „a contactat, personal, deputatii de la toate formatiunile”, informeaza postul Realitatea Tv.

„In ziua votului, GHITA SEBASTIAN AURELIAN a contactat, personal, deputatii de la toate formatiunile politice si i-a rugat sa nu voteze cererea, promitandu-le direct sau lasandu-le sa se inteleaga ca atunci cand au nevoie, usa televiziunii RTV le este deschisa, avand in vedere si faptul ca urmeaza doua campanii electorale anul acesta. A fost de la sine inteles ca, in cazul unui vot in favoarea arestarii observat, consecintele erau dezastruoase pentru cel in cauza”, a precizat parlamentarul cu identitate protejata in fata procurorilor anticoruptie.

CITESTE SI: VICTOR PONTA, AUDIAT LA DNA PLOIESTI IN DOSARUL LUI SEBASTIAN GHITA

Mai mult, deputatul PSD a sustinut si ca: „A fost prima data de cand sunt parlamentar cand s-a permis la un vot cu bile sa fie lasate camerele la balcon pentru a avea vizibilitate maxima. GHITA SEBASTIAN AURELIAN foloseste televiziunea sa ca o forma de santaj pentru oamenii politici, iar toata forta financiara si relationala detinuta o foloseste ca mijloc de a obtine in schimb avantaje persoanale de orice natura”.

Sursa foto: gandul