SEBASTIAN GHITA: Sunt primul CETATEAN din ROMANIA fata de care s-a dispus SECHESTRU NELIMITAT

Deputatul SEBASTIAN GHITA a acuzat miercuri faptul ca procurorii au trimis la banca unde are cont o adresa potrivit carei sechestrul este nelimitat iar el nu are voie sa fac nicio plata. 
 
“I-am spus si domnului judecator, cred ca sunt primul cetatean din Romania fata de care s-a dispus sechestru nelimitat”, a spus deputatul.
 
CITESTE SI: GHITA a cerut o AUDIENTA la procurorul general TIBERIU NITU. Deputatul ii vrea ca martori pe BASESCU, PONTA si DRAGNEA
 
“Si eu platesc fatura la curent, factura la apa, factura la gaze, asigurarile pentru copii, ca orice om din tara asta. Chestiunea ma impiedica sa exist”, a sustinut el, aratand ca luni a trimis o plangere procurorului general.

Sebastian Ghita a declarat ca acest sechestru nelimitat a aparut din “graba” cu care procurorii au facut actele, graba “in care nu s-au putut descrie activitati si sume”.

CITESTE SI: Deputatii juristi sugereaza conducerii Camerei sa sesizeze CCR in cazul lui SEBASTIAN GHITA

“Cand impui unui cetatean o astfel de masura trebuie sa stii foarte bine ce a facut. Nu pot accepta acuzatia: Esti cetateanul Ghita si trebuie sa te urmarim”, a mai spus deputatul.

Sursa foto www.pressalert.ro