Sebastian Grapa, senator PNL: PSD poate da peste cap guvernarea. Fara PNL n-au ce face

Sebastian Grapa are convingerea  ca Partidul Social Democrat  creeaza dezordine in Guvern, prin incercarea de a impune oameni din alte partide, cu referire la UNPR si PC.

“Nu suntem noi cei care suntem impotriva sau cei care vor sa dea peste cap programul de guvernare. PSD incearca, prin faptul ca vrea sa impuna niste oameni(n.r. – Daniel Constantin de la PC, propus de Ponta ca vicepremier) din partide care faceau parte din aliante inainte de crearea USL”, a declarat Grapa pentru ziare.com.

Cat despre o posibila inlaturare a PNL de la Guvernare, senatorul a spus: “Nu-mi dau seama la ce-i ajuta(n.r.- pe cei de la PSD). Fara componenta liberala, care asigura stabilitate si prosperitate tarii, ei n-au ce face. Pot eventual sa introduca tara intr-o noua criza, iar asta nu e de dorit.”

Citeste si: Crin Antonescu, ultimatum pentru Victor Ponta: Pana luni sa decida: Guvern cu PNL sau alianta cu Voiculescu

“E o certitudine ca PSD are o majoritate parlamentara. Ganditi-va ca nu mai exista grup al Partidului Poporului. Exista acolo un individ, Vochitoiu, care ne intoxica spunand ‘doar noi, Partidul Poporului, ne gandim la binele Romaniei’ si acum doua saptamani a anuntat ca trece la UNPR. Cei de la PP-DD s-au vandut pe 2 arginti. Acest Vochitoiu a avut o disputa cu un senator PSD care il acuza ca a vandut apa, respectivul a prezentat dovada ca era adevarat. Acum se duce la cei care l-au facut de mirul lumii”, a mai declarat Sebastian Grapa.