Sebastian Lazaroiu: PONTA va intra in istorie ca GROPARUL PSD. A ingropat partidul din pura prostie

Sebastian Lazaroiu crede ca Victor PONTA va avea un rol comic in istorie, acolo unde va intra drept GROPARUL PSD.

“Ponta va intra in istorie ca groparul PSD. Nu cred ca va fi neaparat ceva rau, avand in vedere starea in care se afla acum mostenitorul de facto al PCR. Si eu cred ca doar o implozie poate reforma acest monstru alcatuit din gunoaiele tranzitiei. Cu toate astea, Ponta va avea in cartea de istorie si un rol comic. Pentru ca a ingropat PSD din pura prostie, nu pentru ca si-a dat seama ca singura solutie pentru reformarea stangii este sa-si rada partidul din radacini”, a scris fostul consilier prezidential pe pagina sa de Facebook.

Acesta a declarat, la fel ca si presedintele Basescu, ca prin comisia Nana vor iesi la iveala ilegalitatile legate de retrocedarile terenurilor din 1990, facute de catre primari ai PSD.

Citeste si: George Scutaru: Ponta s-a mutat la MApN de frica protestelor

“Ma gandeam doar la aceasta celebra comisie Nana. Facuta in mod evident pentru a-si demola adversarul politic, ea nu face decat sa scoata la iveala una din marile furaciuni ale tranzitiei: retrocedarea terenurilor. In care primarii PSD, dominanti in mediul rural dupa 1990, sunt bagati pana-n gat. Cei mai batrani dintre noi stiu exact despre ce vorbesc. Odata ajunse pe mana procurorilor toate aceste cazuri, nu doar cel de la Nana, activul PSD va umple puscariile. Repet, din pura stupizenie, Ponta a deschis cutia Pandorei”, a mai spus fostul consilier prezidential.