SECHESTRUL pus pe sediul Antenelor, CONTESTAT in instanta de avocata lui Dan Voiculescu

Avocata lui Dan Voiculescu, Maria Vasii, a anuntat miercuri ca a CONTESTAT in instanta SECHESTRUL pus pe sediul Antenelor din Soseaua Bucuresti-Ploiesti, considerand ca aceasta masura nu are temei legal.

Potrivit avocatei, CONTESTATIA se afla pe rolul Tribunalului Bucuresti. “S-a luat o singura masura de SECHESTRU cu privire la un bun determinat. Imobilul din Soseaua Bucuresti-Ploiesti. Este doar indiponibilizat. Am formulat deja CONTESTATIA la executare, se afla pe rolul Tribunalului Bucuresti. Pana la judecare, un alt demers nu mai poate fi efectuat. Aceasta masura nu are fundament legal, restul explicatiilor le veti primi pe o alta cale”, le-a spus miercuri avocata jurnalistilor, la iesirea din sediul DNA, unde fusese chemata pentru a i se aduce la cunostinta instituirea SECHESTRULUI.

Citeste si: DNA a citat proprietarii si chiriasii terenurilor sechestrate in dosarul ICA

“Una din pozitiile noatre fata de masura privind SECHESTRUL este ca bunurile trebuiau evaluate si individualizate in teren”, a mai spus Maria Vasii.

Potrivit acesteia, “Dan Voiculescu are in continuare convingerea ca procesul sau a iesit din tiparul firesc a unui proces echitabil”.

Citeste si: Sediul ANTENA si al grupului GRIVCO, confiscate prin decizia CAB. Case si terenuri, confiscate si lui Mencinicopschi si Pantis

Totodata, avocata a precizat ca nu se pune problema ca Antena 3 sa-si intrerupa activitatea. Mai mult, a spus Vasii, activitatea televiziunii nu este afectata in niciun fel de SECHESTRU.

Sursa foto: stiriflux.ro