Secretarul de stat la Transporturi, IULIAN MATACHE, un prim nume vehiculat ca inlocuitor al lui RUS

IULIAN MATACHE, secretar de stat in Ministerul Transporturilor si fost director al Directiei Dezvoltare din cadrul Consiliului Judetean Vrancea, este primul nume vehiculat in PSD ca posibil inlocuitor al lui IOAN RUS la conducerea Ministerului Transporturilor, conform unor surse politice.

Acesta a condus Directia Dezvoltare din cadrul CJ Vrancea pana in mai 2012, cand USL a preluat guvernarea, iar el a fost numit atunci secretar de stat la Ministerul Dezvoltarii.

Ulterior, in martie anul trecut, a fost mutat la Ministerul Transporturilor, tot pe postul de secretar de stat.

CITESTI SI: IOAN RUS SI-A DAT DEMISIA DE LA MINISTERUL TRANSPORTURILOR. UPDATE

IULIAN MATACHE, a carui sotie este presedintele Tribunalului Vrancea, este prezentat in presa locala drept un apropiat al presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, la momentul numirii ca secretar de stat, in mai 2012, el multumindu-i public lui Oprisan si spunand ca nu ar fi ajuns in aceasta functie fara sprijinul, sustinerea si increderea lui Oprisan.

CITESTE SI: IOAN RUS JIGNESTE FAMILIILE ROMANILOR DIN DIASPORA: COPIII GOLANI SI NEVESTE CURVE!

IOAN RUS a demisionat, joi, din postul de ministru al Transporturilor, in urma declaratiilor sale referitoare la romanii din strainatate, urmand ca saptamana viitoare sa fie desemnat un inlocuitor.

Sursa foto www. gandul.info