Secretarul de stat PC, Codrin Scutaru, a fost inlocuit din functie. Doar pentru o zi!

Secretarul de stat PC, Codrin Scutaru, a “predat” pentru o zi fotoliul ministerial catre o eleva de clasa a VIII-a. Secretarul de stat a sarbatorit astfel “Ziua Stafetei”, eveniment organizat de Fundatia Terre des hommes, cu sprijinul Ambasadei Marii Britanii la Bucuresti.

Astfel, Bianca Apostolescu, de la scoala nr.20 din Bucuresti a devenit pentru o zi secretar de stat la Ministerul Muncii si Familiei. “Ma bucur ca am putut fi mentorul unui copil deosebit, cum este Bianca”, a declarat Codrin Scutaru.

Tanara a preluat o parte din atributiile secretarului de stat si a devenit lider, confruntandu-se cu sarcinile cotidiene ale demnitarului: a analizat corespondenta si a repartizat-o spre solutionare, a participat la sedinte de lucru interne , a preluat delegatia Ambasadei frantei, luand parte la discutiile pe tema Legii economiei ociale si a luat pranzul la resedinta Ambasadorului Marii Britanii, alaturi de comisarul Scotiei pentru copii si tineri.

20 noiembrie este ziua dedicata sensibilizarii opiniei publice cu privire la drepturile copiilor la opinie si participare.