DNA: GHEORGHE CHIVORCHIAN, pus sub acuzare pentru ABUZ IN SERVICIU in dosarul “POLI TIMISOARA”. UPDATE

UPDATE 12:45 Gheorghe Chivorchian a fost pus sub acuzare de catre DNA, fiind in acest moment suspect. Potrivit pressalert.ro, fostul presedinte al clubului este acuzat de COMPLICITATE LA ABUZ IN SERVICIU si pentru decontarile duble facute in perioada cand conducea echipa de fotbal. Tot astazi a fost audiat la DNA Timisoara si Razvan HRENOVSCHI, seful Serviciului Cultura, Invatamant si Sport din CJ Timis, acesta declarand la iesire ca “am dat declaratii in legatura cu finantarea echipei. Au constatat ca nu sunt indeplinite niste formalitati de care nu eram raspunzator eu. Nu stiu cine era raspunzator acum. S-a vorbit numai pe decontari”.

Procurorii anticoruptie l-au chemat astazi pe Gheorghe Chivorchian, secretarul general al FRF, pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul in care este investigată finantarea ilegală a echipei Poli Timisoara, patronată de Marian Iancu, de către Consililul Judetean Timis.

CITESTE SI: DOSAR RAFO-CAROM: SENTINTA FINALA, amanata pentru 8 IUNIE. REACTIE OVIDIU TENDER

Chivorchian a fost presedinte al clubului Poli Timisoara in perioada 2007-2011.

In acelasi dosar a fost pus sub acuzare fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc. Din raportul Curtii de Conturi, prejudiciul adus statului este de 9.950.000 lei