Secretarul general al NATO: ANGELA MERKEL REZISTA la BAUTURA!

Cancelarul german ANGELA MERKEL a primit aprecieri bizare din partea secretarului general al NATO, JENS STOLTENBERG, care i-a laudat REZISTENTA la BAUTURA, scrie sambata Daily Mail in editia on-line.

Intr-un interviu acordat recent ziarului Aftenposten, din Norvegia natala, JENS STOLTENBERG a declarat ca este bun prieten cu ANGELA MERKEL de circa sase ani de zile, dupa o reuniune pe care a avut-o cu cancelarul Germaniei la Copenhaga, in Danemarca, si ca au baut impreuna “de multe ori”.

CITESTE SI: Angela Merkel, accident pe partia de schi. Cancelarul german a suferit o fractura de bazin 

JENS STOLTENBERG a spus ca “acele nopti lungi in Copenhaga” au contribuit la construirea unei relatii solide de prietenie. “Se produce o afinitate, o apropiere. Ea bea vin alb, iar eu beau bere. Sunt foarte impresionat de rezistenta ei. Ca sa fie mai clar: nu se ridica prima de la masa”, a povestit JENS STOLTENBERG.

JENS STOLTENBERG si-a amintit cu afectiune de una dintre aceste intalniri cu ANGELA MERKEL, care a avut loc in 2012, in Stralsund, oras in nordul Germaniei, situat pe tarmul de sud al Marii Baltice. “Am petrecut o seara foarte placuta in Stralsund”, a spus el razand.

CITESTE SI: Angela Merkel a fost implicata intr-un accident rutier 

“Si cu (presedintele american Barack) Obama m-am intalnit de multe ori. Cred ca cei doi (Merkel si Obama) mi-au sustinut candidatura la (postul de) secretar general al NATO”, a mai spus JENS STOLTENBERG.

Sursa foto: TELEGRAPH.CO.UK