Secretarul general PNL, despre HUIDUIELILE la adresa lui ATANASIU de la CN: DISCURSUL a fost scos din CONTEXT

Circ in toata regula la Consiliul National al PNL cu huiduieli si ironii. Iar tinta atacurilor a fost vicepresedintele PNL, TEODOR ATANASIU, care a declarat recent, intr-o sedinta, ca liberalii s-au folosit de cei din PDL pentru a castiga alegerile prezidentiale.

Desi Partidul National Liberal se cutremura, liderii lui pozeaza intr-o formatiune unita.

Secretarul general PNL, MARIAN PETRACHE a incercat sa-l scuze pe ATANASIU si a afirmat ca declaratiile vicepresedintelui au fost scoase din context, informeaza B1 TV.

CITESTE SI: TEODOR ATANASIU, HUIDUIT LA CONSILIUL NATIONAL AL PNL de la Pitesti

”Discursul lui ATANASIU a fost scos dintr-un context. Imi pare rau ca nu am aparut pentru ca daca acum e ceva uman ca fiecare membru sa pozitioneze pentru ca mai e cineva care isi doreste acelasi lucru, nu mai sunt 2-3 oameni care isi doresc sa fie candidati, acum sunt 4-5”, a declarat secretarul general PNL la postul B1 TV. 

CITESTE SI: RAZBOI in PNL: LIDERII LIBERALI vorbesc intr-o sedinta despre INLATURAREA si DISPARITIA DEMOCRAT-LIBERALILOR. REACTIA PNL. AUDIO 

Cu doua saptamani in urma, intr-o sedinta a liberalilor, ATANASIU a recunoscut ca PNL s-a folosit de PDL pentru a castiga alegerile.

Sursa foto www.monitorulcj.ro