SECRETE PE CARE ESTE BINE SA LE AI FATA DE IUBITUL TAU

O relatie reusita este bazata nu doar pe iubire, ci si pe incredere si respect intre parteneri. Insa exista anumite secrete pe care nu este musai sa le spui iubitului. Motivul? Desi in aparenta par secrete nevinovate, pe termen lung acestea pot macina relatia, lucru care trebuie, desigur evitat. Asadar, daca te regasesti in toate situatiile pe care urmeaza sa le enumeram, cel mai indicat ar fi ca partenerul tau de viata sa nu afle nimic.

Intr-adevar, mentinerea unei relatii este bazata pe incredere. Sa poti impartasi iubitului cele mai adanci temeri ale tale, cele mai mari visuri sau cele mai grele provocari sunt lucruri esentiale pentru pastrarea focului iubirii in povestea voastra. Insa lucrurile marunte, despre care stii ca ar face valuri daca i le-ai spune, este mai bine sa le tii pentru tine. Cum ar fi adevaratul pret al cele mai noi rochii pe care i-ai zis ca ai luat-o de la reduceri, faptul ca inca mai urmaresti contul de Facebook al fostului si multe alte ”nimicuri” pe care partenerul de viata nu ar trebui sa le stie.

CITESTE SI: 8 LUCRURI PE CARE AR TREBUI SA I LE SPUI ZILNIC IUBITULUI TAU

Ai cam gaurit bugetul familiei

Daca ai luat salariul si ti-ai luat o pereche de pantofi este foarte bine. El inotdeauna te vrea frumoasa si in pas cu moda si, daca aveti o relatie in care intelege aceasta nevoie a ta este perfect. Mai mult, daca pantofii au costat ceva mai mult decat pretul mediu cu care l-ai obisnuit sa dai pe un lucru, mai bine nu-i spune adevarul. Spune-i ca i-ai luat de la reduceri, ca au fost un chilipir, iar ”gaura” din salariul tau incearc-o s-o justifici prin alte chletuieli, pe un termen mai lung. Astfel nu va realiza socul!

Te uiti la reality-showuri

Cu totii avem placeri vinovate. Fii sigura ca si el. Daca iubitul prefera sa se uite la documentare, le puteti urmari impreuna. Insa atunci cand reality-ul tau preferat e la TV fa-te ca nu stii despre ce e vorba, ca paere interesant si poate il convingi, la randul tau sa-l vizionati la unison.

Iti planuiesti in secret nunta

Toate femeile au trecut prin asta. Chiar daca sunt sau nu intr-o relatie serioasa, au pe calculator foldere cu rochii, aranjamente florale, buchete, playlist-uri, voaluri. Poate chiar board-uri secrete pe Pinterest. Nu este bine ca el sa afle asta. Presiunea pe care ar resimti-o stiind cat de mult te gandesti la maritis ar fi enorma si l-ar face sa dea un pas inapoi.

Iti cauti fostul pe paginile de socializare

O relatie terminata presupune, de fapt, multe polite neincheiate cu fostul. Vrei sa afli inca daca are pe cineva, daca mai este cu femeia pentru care te-a parasit, daca s-a casatorit, daca mai are acelasi loc de munca, etc. Motiv pentru care il cauti pe Facebook, Instagram Twitter, Stumblr atunci cand partenerul tau este plecat. Este bine sa stergi din Istoric toate aceste urme, iar activitatea ta sa ramana ingropata in cel mai ascuns loc din inima ta.

CITESTE SI:Cum il tii departe de tentatii. Trucuri pe care orice femeie trebuie sa le stie daca nu vrea sa fie inselata!

Ii cauti fosta pe paginile de socializare

Desigur, daca acum este cu tine, asta presupune un upgrade pentru el. Niciuna inaintea ta nu a fost mai frumoasa, mai desteapta, mai buna. Insa curiozitatea te indeamna sa afli ce face femeia care l-a avut pana ca voi sa va indragostiti. Si te apuci sa-i verifici toate paginile de socializare. Ei bine, si asta trebuie sa ramana intre tine si… fosta, chiar daca ea nu stie nimic.

 Sursa:unica