SECRETELE BARBATILOR: CE CRED EI DESPRE SEX

Mituri si discutii se invart in jurul barbatilor si a parerii lor despre sex. Multe ii pun pe reprezentantii sexului tare intr-o lumina proasta.

Am stat de vorba cu mai multi barbati si i-am intrebat ce cred ei despre sex, ce parere au despre miturile sexuale si despre felul in care sunt perceputi de societate cand vine vorba de sex. Ceea ce trebuie retinut am reprodus in randurile care urmeaza.

In primul rand, barbatii vor ca femeile sa renunte la ideea ca sexul pentru ei este mai mult o forma de descarcare si atat, pentru ca altfel, ar avea masturbarea la indemana si s-ar descurca singuri. Mai mult, nu este vorba de placerea cuceririi, pentru ca barbatii chiar nu vor sa faca sex cu o femeie care se simte ,,invinsa”. Deci, despre ce este vorba?

CITESTE SI: TRBUIE SA INCERCI! TRUCURI PENTRU SEX DE LA FETELE RELE

Chiar nu vor sex tot timpul

Treaba sta cam asa: barbatii cred ca femeile vor sex mai des, iar femeile cred ca barbatii vor sex tot timpul. Adevarul este ca orice padure are uscaturile ei si printre barbati exista reprezentanti care vor sa faca sex des, cu partenerele lor sau cu partenere de ocazie la fel cum exista femei care vor tot timpul sex indiferent daca sunt nimfomane sau nu. Dar asta chiar nu este valabil pentru toata lumea.

Sexul este confirmarea ca ai ce cauta langa femeia ta

Si asta mi se pare una dintre cele mai inteligente si sexy replici pe care le-am auzit pana acum de la un barbat. Chiar si ei au temeri, dar noi nu prea le vedem pentru ca altfel si-ar pierde din masculinitate. Oricum, sexul este o confirmare ca sunt partenerii potriviti pentru femeia lor si ca femeia este partenera potrivita pentru ei. Are legatura cu sentimentul placut ca apartii intr-un fel anume cuiva si ca ai de ce sa faci asta.

Sexul inseamna si putere

Intr-adevar, partea cu instinctul de dominare nu este un mit, dar nici ceva ingrijorator. Pur si simplu, barbatilor le place sa isi vada partenera incantata de ce fac in pat, sa uite de altceva, sa se dedice partidei de sex pentru ca au si ei un mare merit. Este puterea de a fi barbatul femeii tale si de a-i controla uneori senzatiile, insa ambii parteneri ies castigati din schimbul de putere.

Barbatii refuza o partida de sex pentru ca…

… de multe ori, chiar le pasa de momentele de afectiune fara sex. Pentru ca, daca stiu ca nu vor face sex cum trebuie, atunci mai bine il amana. Pentru ca uneori sunt prea nervosi, obositi, neatenti. Ideea este ca barbatii vor ca noi, femeile, sa ne simtim bine si sa nu povestim apoi cu prietenele despre cat de dezamagite suntem de iubitul nostru.  

Cand vine vorba de sex, chiar semanam

Spun asta pentru ca un barbat se lasa descoperit si prin sexul pe care il face, exact ca o femeie. Si tot vorbind ca despre o femeie, nu exista o singura cale sa intelegi barbatul de langa tine, nici perceptia lui despre sex. Trebuie sa traiesti cu el si sa faci sex cu el. Mult, si bine.

 Sursa unica