SECRETELE din viata lui DINU PATRICIU: Cine sunt femeile din viata omului de afaceri

DINU PATRICIU, afacerist, politician si unul dintre cei mai bogati oameni din Romania, a murit la varsta de 64 de ani, informeaza Realitatea TV. Omul de afaceri, in varsta de 64 de ani (n. 3 august), suferea de o boala hepatica progresiva, insa decesul a survenit din cauza unei embolii pulmonare.  El a murit la Londra, acolo unde se mutase din luna ianuarie. DINU PATRICIU, unul dintre cei mai bogati oameni de afaceri ai Romaniei, a facut un transplant de ficat in 2012.

DINU PATRICIU S-A MUTAT IN MAREA BRITANIE LA INCEPUTUL ANULUI

Avocatii lui Dinu Patriciu au anuntat oficial, la inceputul acestui an, ca omul de afaceri roman si-a mutat domiciliul in Marea Britanie, mai exact la Londra.

Informatia a fost oferita de aparatorii sai in timpul procesului Dosarul “Rompetrol”. In acest caz, procurorii au cerut pedeapsa maxima, de 20 de ani de inchisoare, pentru infractiuni printre care delapidare, spalare de bani si manipularea pietei.

Decizia lui DINU PATRICIU vine la aproape un an dupa ce a trecut printr-un divort si un proces de partajare a averii. in actiunea de la Judecatoria Sectorului 1, sotia lui Dinu Patriciu a cerut separatia judiciara a bunurilor detinute in comun, acuzandu-l pe mogulul de presa de relatii extraconjugale.

Citeste si: Dinu Patriciu a murit la Londra de cancer

Reamintim ca DINU PATRICIU a fost achitat, pe fond de Tribunalul Bucuresti. El fusese invinuit si de manipularea pietei prin tranzactii sau ordine de tranzactionare care dau sau ar putea da semnale false sau care induc in eroare in legatura cu cererea, oferta sau pretul instrumentelor financiare. Mai exact, DINU PATRICIU era acuzat ca a participat la stabilirarea la un nivel anormal ori artificial cotele unor actiuni tranzactionate pe piata bursiera. O alta infractiune imputata lui omului de afaceri este cea de dezvaluire de informatii privilegiate, dar si de initiere sau constituire a unui grup.

DINU PATRICIU SI RELATIILE SALE

Afaceristul Dinu Patriciu se pare ca a imbinat utilul cu placerile fizice pana la ultimul leu. Potrivit presei si unor surse citate de Ring, acesta a pus in functii inalte, in firmele sale, femei care au trecut deseori si prin patul lui. In functie de interese si inteligenta, unele s-au ales cu averi si chiar cu administrarea banilor sai, iar altele, doar cu “maruntis”.

Motivul declinului financiar al lui Dinu Patriciu se pare ca are la baza nu un “management defectuos”, ci mai degraba unul “amoros”. O sursa care sustine ca a urmarit indeaproape “epopeea” Patriciu ne-a confirmat o buna parte din articolele aparute in presa despre femeile din istoria apropiata a omului de afaceri si despre “ungerea” lor in functii de conducere la firmele acestuia.

Citeste si: INTORSATURA NEASTEPTATA in cazul divortului lui Dinu Patriciu

Cea care se pare ca a devenit mana dreapta a afaceristului este Melanie Chen, o chinezoaica despre care sursa citata sustine ca “Dinu Patriciu a cunoscut-o atunci cand s-a facut vanzarea Rompetrol. Ea era la firma de consultanta care s-a ocupat de tranzactie. Asta se intampla in 2011”. Potrivit presei, relatia a continuat si a produs schimbari majore in sfera financiara a familiei Patriciu.

“El i-a facut o procura lui Melanie prin care ea avea drept de semnatura pe absolut tot ce inseamna holding, bani. Adica dirija tot. Ring mai scrie ca aceasta ii dirija pana si banii din buzunar. Daca se intampla sa nu fie platite facturile la Snagov, el o suna si ea ii transfera bani din cont.

DINU PATRICIU SI INTALNIRILE AMOROASE CONTRA-COST

Marturisirile despre viata zbuciumata a celui care a fost unul dintre cei mai puternici oameni din Romania continua cu doua cazuri “bizare” pe linie amoroasa.

Citeste si: Dinu Patriciu, criticat de Grigore Cartianu: A avut o viziune megalomanica asupra industriei media

“Din noiembrie 2011 si pana in martie 2012, venea la el in birou una de la Cluj careia ii dadea 1.000 de euro pe noapte. A fost vazuta la el la birou calare pe el, apoi o ducea la Snagov, unde ramanea peste noapte. Venea cam de doua ori pe saptamana. Mai este si o cantareata careia ii dadea 3.000 pe luna”, ne-a declarat sursa. Mai mult, jurnalistii de la “National” sustin ca afaceristul a avut printre “victime” si stewardese. Dintre acestea, singura care ar fi profitat este Diana Gurau, care a primit de la Patriciu o casa, ceasuri de aur si bani in cont.

O fosta angajata din casa familiei lui Dinu Patriciu a facut dezvaluiri incendiare

O angajata a familiei Patriciu a povestit detalii uluitoare din viata tumultoasa a renumitului om de afaceri. Casatorit timp de 20 de ani cu Dana Patriciu, mariaj in care fiecare a venit cu proprii copii, Dinu Patriciu avand doua fete, iar Dana Patriciu un baiat, viata de familie a omului de afaceri a avut de suferit in momentul in care si-a facut aparitia chinezoiaca Melanie Chen. 

Presa a speculat ca aceasta femeie ar avea pe mana toate afacerile lui Dinu Patriciu. La scurt timp dupa aparitia chinezoiacei in viata lui Dinu Patriciu, certurile si probemele au afectat cuplul Dana – Dinu. Fosta angajata a sustinut ca Dinu Patriciu a inceput sa-si jigneasca sotia. De asemenea, cuplul s-a separat, fiecare dintre soti avand propriul dormitor.

Dupa cateva luni, Dana Patriciu a parasit caminul conjugal, probabil din cauza tensiunilor din viata de cuplu. 

Dupa acest eveniment, treptat, chinezoiaca Melanie i-a luat locul sotiei in viata omului de afaceri si s-a stabilit la vila de la Snagov. Fosta angajata a povestit ca Dinu Patriciu dormea in fostul dormitor conjugal impreuna cu amanta sa. Melanie nu tinea cont de regimul alimentar al omului de afaceri, esential in evolutia bolii lui Dinu Patriciu. Fosta angajata a insinuat chiar ca Melanie ar fi incercat astfel sa il otraveasca pe Dinu Patriciu din moment ce dadea ordin bucatareselor sa nu se gateasca mancare de regim.

Dar dezvaluirile nu s-au oprit aici! Dinu Patriciu ar fi avut inca o amanta si in timpul relatiei cu Melanie. Femeia, o stewardesa in varsta intre 30 – 35 de ani venea numai in lipsa chinezoaicei.