SECRETELE VAGINULUI: 20 de LUCRURI pe care ar trebui sa le stii NEAPARAT

Este foarte important sa fim informati atunci cand vine vorba de viata noastra sexuala si nu numai.

Pentru toti cei care n-au avut niciodata timp sa caute informatii despre “viata vaginului” si despre ceea ce poate el face, iata cateva lucruri bine de stiut, atat pentru femei, cat si pentru barbati:

1. Vagin = cuvantul provine din limba latina si inseamna “teaca pentru sabie”. De asemenea deschiderea vaginului se numeste introitus si vine din latina (intro) care inseamna a intra/a patrunde.

2. Atunci cand este stimulat sexual, vaginul se poate dilata pana la 200%.

3. Prolapsul vaginal este o afectiune ce poate aparea, de obicei, dupa nastere. Practic, vaginul cade din corp, structura de suport a lui se prabuseste. Aceasta afectiune poate fi corectata.

Citeste si: De ce sexul de dimineata e cel mai bun

3. In cazul in care ti-ai imaginat ca poti “pierde” lucruri in vagin, acest lucru nu este posibil. Capatul canalului vaginal fiind conectat de cervix, nu permite patrunderea niciunui obiect in uter, sperma in schimb are drum liber.

4. Un vagin poate avea intre 7,62 cm si 10,16 cm, adancimea lui fiind intre 7,5 cm si 15 cm.

5. Primii 2,5 cm ai canalului vaginal sunt cei mai importanti cand vine vorba de placere sexuala. Acestia sunt inzestrati cu multe terminatii nervoase.

Citeste si: 5 POZITII DE SEX INCEDIARE PENTRU MORNING SEX

6. Punctul G este localizat pe peretele frontal al vaginului, la jumatatea distantei dintre osul pubian si cervix. Marimea lui fiind cea a unui bob de fasole.

7. Infectiile urinare pot fi tratate si cu iaurt. Atat in iaurt cat si in vagin se poate gasi bacteria lactobacillus, care are rolul de a mentine, prin secretii, un mediu acid.

8. In cazul in care ai senzatia ca vaginul are miros de mosc, trebuie sa stii ca acesta este mirosul unui vagin curat si ingrijit.

9. Vaginul si ochii sunt singurele organe care se curata singure. Vaginul fiind un organ mai curat decat cavitatea bucala. Acesta se curata singur prin lurifiere.

10. Din nefericire, vaginul se rideaza precum fata odata cu trecea timpului.

Citeste si: De ce nu e bine sa faci sex in dus

11. Cel mai mare vagin din lume a avut marimea de 48 de centimetri si a apartinut Annei Bates care a nascut un bebelus de 10.8 kg. Anna avea o inaltime de 2,27 m.Copilul nu a supravietuit.

12. Vaginul a fost conceput pentru actul sexul de aceea mentinerea sanatatii lui naturale se face prin sex.

13. In Evul Mediu se credea ca orgasmele micsoreaza abilitatea femeilor de a ramane insarcinate.

14. Vaginul se formeaza in cea de-a 5-a luna de viata intrauterina.

15. Conform unui studiu, cele mai utilizate obiecte, pentru masturbare, de catre femei sunt lumanarile.

Citeste si: CUM ITI DAI SEAMA daca ai CEA MAI MISTO iubita din lume 

16. Pentru a-si reveni complet dupa un orgasm, femeile au nevoie de 30 de minute de pauza.

17. Vaginul trebuie intretinut, fie prin sex, fie prin masturbare. Abstinenta subtieaza peretii vaginului si astfel se deterioreaza mai repede.

18. Beneficiile unui orgasm includ reducerea riscului de boli de inima si accident vascular celebral, reducerea riscului de cancer la san si consolidarea sistemului imunitar.

19. Cel mai lung orgasm feminin inregistrat a durat 43 de secunde.

20. Au fost cazuri in care o femeie s-a nascut cu doua vagine sau fara vagin deloc. Aceste cazuri sunt la fel de rare precum cazurile celor care se nasc cu 2 penisuri.