Secretul lui Keanu Reeves s-a aflat! Cum își folosește starul averea considerabilă

Averea lui Keanu Reeves este estimată la 360 de milioane de dolari. Cu toate acestea, abia recent au început să apară zvonuri despre felul în care alege actorul să-și folosească banii. Când avea doar trei ani, tatăl lui Keanu Reeves a intrat la închisoare pentru vânzare de heroină. La 13 ani, bărbatul și-a părăsit soția și familia, punându-și copiii în situația de a trăi cu diverși tati vitregi și mutându-se din Sydney în New York și apoi în Toronto.

Din cauza dinamicii de familie, Keanu a frecventat numeroase licee, ceea ce s-a dovedit o adevărată provocare, mai ales după ce a fost diagnosticat cu dislexie. După ce a fost exmatriculat de la una din școlile la care era înscris, Reeves a ajuns să învețe la un colegiu unde a excelat în sport, devenind portarul echipei de hochei pe gheață.

Citește și:  A FOST VOTAT CEL MAI PROST FILM DIN ISTORIE. PRODUCȚIA CONSIDERATĂ MAI SLABĂ DECÂT TWILIGHT

Nu mulți știu, însă actorul a visat să joace în liga profesionistă a Canadei, dar o accidentare l-a forțat să-și schimbe planurile și astfel a ajuns să practice actoria. Majoritatea fanilor săi au citit că Reeves a trăit o adevărată dramă după ce iubita lui a născut un prunc mort și a decedat ea însăși câteva săptămâni mai târziu, într-un tragic accident de mașină.

Ceea ce e mai puțin cunoscut este că, după ce sora lui mai mică a fost diagnosticată cu leucemie, Keanu a devenit tutorele ei principal și a avut grijă de ea până când a intrat în remisie. În acea perioadă, actorul a donat cu generozitate bani pentru numeroase organizații de caritate, ba chiar și-a înființat propria fundație în onoarea ei, fără să-și asocieze numele cu aceasta.

Fundația privată a lui Reeves finanțează cercetarea în domeniul cancerului și sprijină spitalele pentru copii. Generozitatea lui nu se termină aici însă. Cu câțiva ani în urmă, utilizatorul Reddit bo2dd2 și-a împărtășit experiență de a lucra cu Keanu pe platourile de filmare de la “Chain Reaction”.

bo22d2 a scris: “În fiecare zi de filmare, Keanu a oferit masinistilor și ajutoarelor mese gratuite dimineață și la prânz. Am făcut parte din echipa de producție și pot spune că e un tip grozav. De atunci, am fost anagajat pe aproximativ 30 de alte platouri de filmare diferite și nu am întâlnit niciodată un actor mai generos și prietenos că el.”

“Cei mai mulți se cred mai buni decât noi și ne privesc de sus. Keanu, pe de altă parte, a fost sociabil și binevoitor. Pe un prieten de-ai mei l-a ajutat chiar să-și repare mașină care se stricase,” a spus bo22d2.

El a adăugat: “Un prieten bun de familie construiește platouri de filmare. Nu le proiectează, ci este pur și simplu unul dintre angajații săraci, care construiesc. A lucrat la The Matrix, iar Keanu a auzit despre problemele lui de familie. De Crăciun, i-a dat un bonus de 20.000 de dolari pentru a-l ajuta.”

“Keanu a fost unul dintre puținii actori care au dorit cu adevărat să știe numele angajaților, care îi salută și vorbea cu toți, indiferent de rolul lor. N-am auzit niciodată pe nimeni să spună despre Keanu că e un nesimțit și chiar cred că e cea mai de treabă persoană de la Hollywood.”

În timpul filmărilor pentru “Matrix Reloaded”, Keanu ar fi recompensat fiecare membru al echipei de efecte speciale cu un bonus de Crăciun sub formă unei motociclete Harley Davidson. De fapt, Reeves a oferit echipelor care au lucrat la trilogie milioane de dolari din câștigurile sale din Matrix.

Deși numărul exact nu a fost confirmat niciodată, numeroase rapoarte estimează că Reeves a dat mai departe între 75 și 100 de milioane de dolari persoanelor care au lucrat în spatele camerelor de luat vederi. Există nenumărate alte povestiri despre faptele bune făcute de star, inclusiv despre un episod în care a fost văzut cu un bărbat fără adăpost pe străzile din Hollywood, împărțind băuturi, gustări și povești, ținându-i companie.

Sursă traducere: filmnow.ro