SECRETUL MURDAR de la VATICAN, DEZVALUIT chiar de PAPA FRANCISC

Papa Francisc a vorbit, intr-un interviu acordat pentru publicatia italiana Repubblica, despre cel mai mare scandal care a vizat Vaticanul. Papa a dezvaluit ca are informatii credibile care sugereaza ca aproximativ 2% dintre preotii catolici sunt pedofili.

In interviu, Papa a comparat crimele impotriva copiilor cu lepra care afecteaza Biserica Catolica. El a promis sa lupte cu acest flagel cu toata duritatea ceruta de situatie, mai scrie publicatia mentionata, citata de Income Magazine.

Citeste si: ALERTA LA VATICAN! Veste trista despre PAPA FRANCISC

Potrivit Papei, procentul de 2% reprezinta calcul consilierilor sai. Asta inseamna ca au fost comise abuzuri sexuale impotriva copiilor de circa 8.000 de preoti catolici din cei 414.000 cati are Biserica Romano-Catolica.

“Printre cei 2% pedofili sunt preoti, episcopi, cardinali, dar mult mai multi sunt slujitorii bisericii care stiu despre astfel de cazuri, insa pastreaza tacerea”, -a mai spus Papa.

In acelasi interviu, Papa a declarat ca exista o solutie la problema celibatului (celibatul preotilor catolici) si a promis s-o aplice.

Citeste si: SECRETUL de la VATICAN care ar putea schimba LUMEA CRESTINA