SECRETUL SIMONEI HALEP a fost dezvaluit de mama sa: Face asta inaintea fiecarei partide

SECRETUL SIMONEI HALEP a fost dezvaluit chiar de mama sportivei, STANIA, care a stat de vorba cu jurnalistii de la WOW Bizz la scurt timp dupa ce campioana noastra s-a impus in finala turneului BRD BUCHAREST OPEN gazduit de Arenele BNR din Capitala.

STANIA HALEP s-a confesat sursei amintite explicand ce anume face SIMONA inaintea fiecarei partide pe care o disputa, un obicei pe care il respecta cu sfintenie indiferent de importanta confruntarii.

CITESTE SI: SIMONA HALEP, enervata de turci: ”Va rog, terminati!” 

“Inainte de fiecare meci stam de vorba, asta o linisteste. Dar si dupa! O incurajez cat pot eu de mult. Dar sa stiti ca de fiecare data o rog sa aiba grija de sanatatea ei, sa nu se accidenteze. Si asta pentru ca, intr-un meci, esti tentat sa faci multe sacrificii pentru a recupera anumite mingi grele. Iar acestea pot duce la accidentari”, a declarat mama SIMONEI HALEP. 

CITESTE SI: SIMONA HALEP a CASTIGAT turneul BRD BUCHAREST OPEN

“SIMONA este un copil exceptional. De mica a muncit foarte mult. Tot timpul visa sa ajunga o mare campioana la tenis si uite ca visul i s-a indeplinit. Dar a ramas neschimbata in comportament. Tot timpul am sfatuit-o ca indiferent cat de sus va ajunge sa ramana o fata modesta si mai ales populara”, a conchis STANIA HALEP.

Sursa foto: sportnews.ro