Secretul Simonei Halep: Sportiva traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un coleg de breasla FOTO

Simona Halep nu poate renunta la tenis nici macar cand vine vorba despre viata ei personala. Unul dintre secretele care sta in spatele succesului fabulos al sportivei in varsta de 22 de ani ar putea fi si relatia sentimentala pe care o are cu unul dintre colegii de breasla.

Conform jurnalistilor de la cancan, Simona Halep este implicata intr-o relatie cu un jucator de tenis care provine din acelasi oras cu ea. Da, este vorba de nimeni altul decat Horia Tecau, cunoscut atat pentru ceea ce a facut in competitiile sportive, dar si inafara lor.

Horia Tecau s-a despartit de putin timp de prezentatoarea tv Andreea Raicu si, conform sursei citate, este foarte apropiat de Simona, in ultima perioada, cei doi afisandu-se impreuna la dineul organizat dupa incheierea turneului de la Moscova, castigat de Simona Halep.

Marturie sta o poza postata de campioana noastra pe pagina personala de facebook unde apare alaturi de Horia Tecau, iar in dreptul lor este si o inimoara care face mai mult decat o mie de cuvinte.

Sursa foto: facebook, zimbio.com