Sectie pentru SPORTURILE PARALIMPICE, la CSA Steaua

Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti a decis sa infiinteze o noua sectie, destinata SPORTURILOR PARALIMPICE, se aarata intr-un comunicat remis miercuri presei.

Ministrul Apararii Nationale, MIRCEA DUSA, a dispus completarea regulamentului intern de functionare al Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti cu reglementari care sa asigure conditiile necesare antrenarii veteranilor raniti in teatrele de operatii, ce urmeaza sa participe la jocurile paralimpice “Invictus”.

Astfel, alaturi de sectiile traditionale care functioneaza in cadrul CSA Steaua Bucuresti incepand cu anul 1947 si de sectiile nou infiintate, in certificatul de identitate sportiva al clubului va fi inregistrata si o sectie destinata SPORTURILOR PARALIMPICE.

Citeste si: STEAUA BUCURESTI poate folosi INSEMNELE si CULORILE traditionale pana la 15 decembrie. UPDATE

Prin acest demers, Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti se aliniaza marilor cluburi de pe plan european si mondial, care includ SPORTURILE PARALIMPICE in activitatea lor, potrivit sursei citate.

Citeste si: VICTOR PONTA se razbuna pe STEAUA cu ajutorul lui MIRCEA DUSA

“Invictus Games” este o competitie internationala patronata de Fundatia Regala a ducelui si ducesei de Cambridge, a printului Harry si a Ministerului Apararii din Marea Britanie, la care participa militari raniti in teatrele de operatii. Initiativa participarii la aceste jocuri apartine militarilor constituiti in grupul “Invictus” care, promovand ideea de voluntariat, au realizat “Stafeta veteranilor’, pe ruta Bucuresti-Carei, de Ziua Armatei Romane, “Triatlonul veteranilor”, de Ziua Veteranilor, si stafeta “Stele pentru veterani”, cu prilejul Zilei Nationale a Romaniei.

Sursa foto: npc.org.ro