Sedinta CEx al PSD, pentru situatia lui DRAGNEA, va fi saptamana viitoare

Comitetul Executiv al PSD in care va fi discutata demisia presedintelui executiv, LIVIU DRAGNEA, va avea loc saptamana viitoare, a confirmat liderul PSD, premierul VICTOR PONTA, el exprimandu-si totodata convingerea ca “echipa PONTA-DRAGNEA” va functiona in continuare.

“Astazi, nu puteam sa-l tinem (Comitetul Executiv-n.r.), pentru ca in 5 minute plec spre Cotroceni la investirea noului ministru, Sevil Shhaideh”, a spus PONTA.

El a precizat insa ca DRAGNEA si-a inregistrat demisia la PSD.

“Omul a spus de la inceput ca-si da demisia si s-a tinut de cuvant, absolut normal. in rest, sunt absolut convins ca aceasta echipa Ponta-Dragnea, care a castigat batalii, a mai si pierdut, o s-o ducem in continuare si PSD, anul viitor, va castiga alegerile locale si parlamentare”, a afirmat PONTA.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA s-a hotarat! Liderul PSD a luat DECIZIA FINALA

Intrebat daca a vorbit cu LIVIU DRAGNEA si a incercat sa-l convinga sa nu-si dea demisia intr-o discutie avuta ieri, PONTA a evitat un raspuns concret.

“Am vorbit in fiecare zi si voi vorbi si de acum incolo cu LIVIU DRAGNEA”, a afirmat liderul PSD.

LIVIU DRAGNEA a declarat, miercuri, ca isi mentine decizia de a renunta la functia de presedinte executiv al PSD, ca urmare a deciziei instantei de a-l condamna in dosarul “Referendumul” si isi va inregistra miercuri demisia la partid, astfel incat sa devina efectiva, iar conducerea partidului va stabili modul in care mai poate ajuta formatiunea social-democrata.

CITESTE SI: LIVIU DRAGNEA, dupa sedinta conducerii PSD: MANDATUL meu a fost DEPUS pe masa BPN, dar absolut TOTI COLEGII au RESPINS aceasta idee. UPDATE 

Sedinta Comitetului Executiv al PSD, programata initial pentru miercuri ora 16.00 in vederea unei discutii privind retragerea functiei de presedinte executiv pentru Liviu Dragnea, va fi organizata saptamana viitoare, au declarat surse oficiale.

Amanarea a fost decisa cu argumentul ca tot miercuri, la ora 16.30, era organizata la Palatul Cotroceni ceremonia de depunere a juramantului de catre noul ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice.

Sursa foto www.gandul.info