SEDINTA de GUVERN programata azi S-A AMANAT pentru JOI

Sedinta de Guvern programata pentru marti, ora 12.00, a fost amanata pentru joi, premierul SORIN GRINDEANU fiind convins ca atunci toti ministrii vor fi prezenti, informeaza televiziunile de stiri.

Sedinta de guvern programata sa aiba loc marti la ora 12:00 nu s-a mai putut tine din cauza reprezentantului Ministerului Justitiei, care nu s-a prezentat la Palatul Victoria. Ministrul demisionar al Justitiei, Tudorel Toader, si-a delegat atributiile secretarului de stat Mariana Mot, iar aceasta l-a anuntat marti pe premierul Grindeanu ca nu poate veni la sedinta de guvern pentru ca se simte rau, informeaza Realitatea TV.

De profesie judecator, Mariana Mot a fost detasata la Ministerul Justitiei in timpul mandatului lui Florin Iordache, deputat PSD de Olt. Mariana Mot este mama primarului Slatinei, Emil Mot (PSD), fost deputat social-democrat, si “moasa” lui Judecator, unul dintre fii interlopului Bercea Mondial. De asemenea, presa a scris ca este o apropiata a fostului lider PSD de Olt Paul Stanescu, conform Adevarul.

Vom reveni cu amanunte.

Sursa foto: realitatea