Sedinta de urgenta a PSD la Guvern, Ponta si Oprea se afla deja la Palatul Victoria

Liderii PSD se reunesc, marti, la Guvern, pentru a discuta cel mai probabil despre tensiunile din USL.  Premierul Victor Ponta si vicepremierul Gabriel Oprea se afla deja la Palatul Victoria, iar in urma cu putin timp au ajuns Ilie Sarbu, Liviu Dragnea si Valeriu Zgonea.

Discutiile vin in contextul in care in ultimele zile au fost mai multe contre generate in speta de controversatul proiect Rosia Montana. Nu mai departe de aseara, Ponta a declarat ca este posibila retragerea sprijinului PSD pentru Crin Antonescu la alegerile prezidentiale, deoarece “daca nu vrea sa-l sustinem, cu forta nu se poate”.

“Bineinteles, doar nu o sa-l sustinem cu forta. Daca ne spune ca nu doreste, ne vom intalni la PSD si ne vom decide pe cine sustinem. Noi am decis o data ca-l sustinem pe Crin Antonescu, dar daca nu vrea sa-l sustinem, cu forta nu se poate”, a spus Victor Ponta.

Premierul a adaugat ca PSD nu are un candidat pentru prezidentiale in acest moment, subliniind ca el nu va candida in 2014. Totodata, Ponta a criticat si afirmatiile lui Antonescu legate de unii vicepresedinti PSD. “E un limbaj a la Traian Basescu”, a conchis primul ministru.