SEDINTA de URGENTA in grupul PNL de la SENAT: HASOTTI avertizat ca isi pierde sprijinul

Senatorii liberali s-au reunit intr-o sedinta de urgenta, in paralel cu lucrarile plenului, o parte a membrilor grupului PNL reprosandu-i lui Puiu Hasotti ca nu i-a consultat atunci cand l-a propus pe Ioan Ghise in Comisia juridica a forului legislativ.

Potrivit unor surse din grupul PNL, subiectul sedintei este legat de nominalizarea lui Ioan Ghise, din partea PNL, ca membru al Comisiei juridice. Mai multi senatori PNL sunt revoltati ca liderul grupului, Puiu Hasotti, nu i-ar fi consultat inainte ca propunerea sa fie facuta in plenul Senatului.

CITESTE SI: PUIU HASOTTI despre Legea Tacerii: BODEA confunda pamfletul cu initiativa legislativa 

Intre cei nemultumiti se numara si presedintele Comisiei juridice, Catalin Boboc, care de asemenea nu ar fi fost consultat, au relatat aceleasi surse.

Surse din grupul PNL au precizat ca senatorii nemultumiti i-au transmis lui Puiu Hasotti ca nu mai beneficiaza de sustinerea lor pentru a conduce grupul parlamentar. La sedinta senatorilor liberali participa si fostul lider PNL Crin Antonescu.

CITESTE SI: SCANDAL in plenul SENATULUI pe tema indemnizatiilor alesilor si a vacantei electorale 

Ioan Ghise a fost propus in locul lui Sebastian Grapa pentru a face parte din Comisia juridica, in conditiile in care Grapa a optat pentru a face parte din Comisia de regulament.

Sursa foto: realitatea.net