Sedinta la Dinamo pentru cazul Rotariu ! Jucatorul a decis sa isi rezilieze contractul

Oficialii clubului Dinamo au convocat astazi o sedinta de urgenta pentru a lamuri problema in ceea ce il priveste pe Dorin Rotariu, jucatorul care a semnat un contract de reprezentare cu Anamaria Prodan.

Ionut Negoita, patronul echipei Dinamo Bucuresti, si Constantin Anghelache, presedintele clubului din Stefan cel Mare, s-au intalnit astazi cu Dorin Rotariu si familia acestuia, sefii cerandu-i fotbalistului sa renunte la contractul de reprezentare semnat recent cu agentul Anamaria Prodan, sotia lui Laurentiu Reghecampf, antrenorul Stelei.

Citeste si: TRADARE: Un jucator de mare viitor a rupt contractul cu firma fratilor Becali si a semnat cu Anamaria Prodan 

Dupa discutii aprinse, in care jucatorul de 18 ani a fost amenintat ca e in pericol sa fie retrogradarea la echipa a doua, conform gsp.ro, oficialii ros-albilor s-au impus, iar Dorin Rotariu isi va rezilia contractul semnat recent cu Anamaria Prodan si va face pace cu dinamovistii.

Jucatorul a explicat apoi situatia: “M-am grabit atunci cand am semnat acest contract, eram si putin obosit pentru ca abia ce revenisem din Irlanda. N-am mai tinut cont ca mai aveam doi ani de contract cu firma fratilor Becali. Sper ca suporterii dinamovisti sa inteleaga faptul ca am gresit si ii asigur ca niciodata nu voi ajunge in Ghencea!”, a spus Dorin Rotariu conform sursei citate.

Sursa foto: gsp.ro