Sedinta PNL la ora 16.00. Se discuta o posibila remaniere si nominalizarea la MAI

PNL ii cere lui Ponta sa retraga nominalizarea lui Claudiu Manda pentru functia de ministru al bugetului

Liderii PNL se reunesc in sedinta informala joi, la ora 16.00, la sediul partidului pentru a discuta nominalizarea la conducerea Ministerului Afacerilor Interne (MAI), care va fi validata vineri. Potrivit unor surse politice, in discutie s-ar afla numele presedintelui CJ Caras-Severin, Sorin Frunzaverde. 

O parte din liderii PNL au fost convocati la sediul partidului la ora 16.00, subiectul discutiei vizand pregatirea sedintei Delegatiei Permanente a PNL de vineri. Mediafax transmite ca la intalnirea de joi ar putea participa si Sorin Frunzaverde.

De asemenea, cu ocazia acestei reuniuni s-ar putea clarifica intentia presedintelui PNL, Crin Antonescu, de a propune remanierea vicepremierului Daniel Chitoiu.

Potrivit unor surse din PNL, in ultima perioada lideri apropiati de Antonescu au tatonat liderii de filiale pentru vedea in ce masura o propunere de remaniere a lui Chitoiu ar avea sanse de succes. 

Citeste si: Frunzaverde ar putea fi numit la MAI

Principala nemultumire a presedintelui PNL, au mai mentionat sursele citate, vizeaza modul in care vicepremierul ar fi gestionat si coordonat activitatea guvermanentala a ministrilor, dar si comunicarea si consultarea cu liberalii pe o serie de masuri economice.

Pe de alta parte, o serie de lideri din PNL ar intentiona sa propuna remanierea ministrului Muncii, Mariana Campeanu, dar si a ministrului pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu.