SCANDAL la SEDINTA solemna a PARLAMENTULUI dedicata REVOLUTIEI. UPDATE

Ludovic Orban si Ion Popa vor candida pentru sefia grupurilor parlamentare ale PNL

Parlamentul s-a reunit miercuri in sesiune solemna, cu ocazia implinirii a 25 de ani de la Revolutia din decembrie 1989. Sesiunea solemna a inceput in jurul orei 10,30 cu intonarea imnului national si cu pastrarea unui moment de reculegere in memoria martirilor.

UPDATE 11.10: O parte dintre invitatii lui PETRE ROMAN, majoritatea REVOLUTIONARI au facut SCANDAL chiar in momentul in care liberalul isi sustinea discursul. Acestia si-au strigat nemultumirile, cerandu-le parlamentarilor sa nu-i mai protejeze pe colegii lor corupti. Revolutionarii au cerut sa fie lasati sa vorbeasca. Intr-un final acestia au fost evacuati din sala de oamenii de securitate si sedinta s-a reluat dupa o scurta consultare intre liderii de grup si Valeriu Zgonea cel care conduce sedinta comuna a Parlamentului.

Cel mai vehement a fost GHEORGHE ZAINEA care le-a reprosat parlamentarilor ca au distrus tara si le-a cerut tuturor sa demisioneze din Parlament. ”Nenorocitilor! Ati distrus tara asta! Ati distrus Revolutia!”, le-a spus GHEORGHE ZAINEA, unul dintre revolutionarii care au stat pe baricade la Intercontinental in 1989.

In sedinta solemna, fiecare grup parlamentar va avea posibilitatea sa exprime, in 15 minute, un punct de vedere cu privire la evenimentele de acum 25 de ani. Fiecare grup parlamentar poate avea pana la zece invitati.

Sursa foto: adevarul.ro