SEDIUL ANTENA 3 a trecut in proprietatea statului roman

Statul a preluat o cladire din proprietatea Institutului de Chimie Alimentara (ICA) in contul prejudiciului de 60 milioane euro stabilit in dosarul de spalare de bani in care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de inchisoare.

Surse din cadrul institutiilor care se ocupa de recuperarea prejudiciului au aratat ca imobilul aflat pe strada Bucuresti Ploiesti nr. 25-27 a fost intabulat „pe statul roman”. Asta inseamna ca a inceput recuperarea prejudiciului  in Dosarul ICA, potrivit unor surse citate de Gandul. Cladirea face parte din lotul de proprietati pentru care instanta a dispus confiscarea in Dosarul ICA, in care Dan Voiculescu a fost condamnat. La aceasta adresa functioneaza redactia postului de televiziune Antena 3.

CITESTE SI: DAN VOICULESCU a ajuns la Penitenciarul Rahova – UPDATE 

Dan Voiculescu a fost condamnat definitive, in luna august 2014, la 10 ani de inchisoare in dosarul privatizarii ICA. Voiculescu a primit pedeapsa maxima prevazuta in noul Cod penal, legea mai favorabila in cazul sau. Totodata, lui Voiculescu i s-au interzis mai multe drepturi, printre care dreptul de a fi ales, timp de cinci ani.

CITESTE SI: SUMA REALA pe care LAURA CODRUTA KOVESI o solicita jurnalistilor de la ANTENA 3 este URIASA 

Sursa foto: jurnalul.ro