Seducatoarele zodiacului. Top 5 femei fermecatoare, care dau gata orice barbat

E suficient sa iti arunce o privire si te-au dat gata. Asta pentru ca au in ele acel du-te – vino caruia nu ii rezista niciun barbat. Vorbim despre femeile care emana sex-appeal, despre seducatoarele zodiacului.

Iata care sunt zodiile care dau cele mai feminine si mai atragatoare femei:

CITESTE SI: 3 zodii cu cele mai urate caractere. Sunt rele si vor sa te controleze mereu

Taur

Aceasta nativa este cea mai frumoasa femeie. Emana senzualitate prin toti porii si adora sa fie curtata si admirata de barbati. Are forme voluptoase, bine definite, foarte feminine, care o fac extrem de dorita. Desi la inceput pare timida, este foarte deschisa si uneori flirteaza foarte puternic, folosindu-se de toate atuurile seductiei de care dispune.

Rac

Pe cat de blanda este, pe atat de senzuala. E constienta de armele sale si le scoate la suprafata rand pe rand, asigurandu-se ca nu ramane niciodata fara munitie. E cocheta si sexy, ii place sa fie mereu curata si aranjata si sa miroasa bine. Adora sa fie complimentata si atrage privirile oriunde ar merge. Barbatii ii iubesc stilul copilaros.

Leu

Femeia Leu are alt gen de senzualitate. Ea e puternica, dar in acelasi timp frumoasa ca o felina. Pasiunea cu care isi traieste viata i se citeste in ochi, dar si in modul in care se imbraca. Ea e cea care abordeaza barbatii, foarte increzatoare in sine si in capacitatile sale de a le suci mintile. Debordeaza de feminitate, dar este hotarata si foarte demna.

Balanta

Balanta e o femeie frumoasa din toate punctele de vedere. Are calitati fizice unice, dar are si un suflet frumos, care o face fermecatoare. Atuul sau este zambetul caruia nu ii poate rezista niciun barbat. Se adapteaza foarte usor, dupa comportamentul fiecarui barbat si e capabila sa isi disimuleze toate defectele astfel ca nimeni nu se prinde, spre exemplu, ca e neindemanatica.

CITESTE SI: Cele mai nefericite zodii. Nu au noroc in dragoste si sufera toata viata

Scorpion

Nu putea lipsi din top femeia din zodia Scorpion. Asemenea femeii din zodia Leu este foarte puternica si imbina forta fizica cu sex-appeal-ul. Nu este neaparat foarte frumoasa, insa tocmai maturitatea trasaturilor ei o fac extrem de dorita. Privirea ei patrunzatoare frange inimi, iar barbatii ii cad la picioare in cateva clipe, fara drept de apel.

 Sursa:studentie