Sef SPP, dus la DNA cu mascatii

Seful SPP pentru judetele Suceava si Botosani, colonelul Lucian Solcan, a fost ridicat de mascati, vineri, si dus la DNA Suceava pentru audieri. Biroul acestuia din sediul CJ Suceava a fost perchezitionat si apoi sigilat.

La iesirea din birou, pentru a fi dus la audieri, Solcan a declarat: “A fost un mandat de perchezitie. Cautau un document, nu pot sa va spun alte detalii”, anunta obiectiv.info.

La perchezitii a fost prezent si administratorul cladirii, seful Serviciului organizare din CJ Suceava, Mihaela Beldiman, care a subliniat: “Consiliul Judetean nu este implicat deloc”.

Citeste si: INFORMATII RARE: Ce se invata la o SCOALA DE SPIONAJ

Intr-un comunicat DNA, se precizeaza au fost efectuate sapte perchezitii domiciliare la adrese din judetele Suceava si Botosani, intre care doua institutii publice, intr-un dosar de coruptie, care vizeaza perioada 2008-2014.

Procurorii au ridicat si documente din biroul colonelului SPP, care a fost sigilat.

Citeste si: ABECEDARUL SPIONILOR: TEHNICILE cruciale pe care le invata viitorii AGENTI SECRETI

Conform sursei citate, au mai fost perchezitii si la domiciliile fostului sef al Sectorului Politiei de Frontiera din Siret, Nelu Fediuc, cercetat penal si trimis in judecata saptamana trecuta pentru ca ar fi sprijinit o retea de contrabandisti de tigari.

Pana vineri seara, la sediul DNA Suceava au fost aduse sapte persoane pentru audieri.