Sefa CNA LAURA GEORGESCU nu isi da DEMISIA, dar isi deleaga atributiile vicepresedintelui RASVAN POPA

Presedintele CNA, LAURA GEORGESCU, a declarat joi ca NU ISI VA DA DEMISIA de la conducerea forului audiovizual deoarece, spune ea, NU A FACUT NIMIC ILEGAL. Ea a precizat, in schimb, ca isi va DELEGA DREPTUL DE SEMNATURA VICEPRESEDINTELUI RASVAN POPA, asa incat CNA sa poata sa FUNCTIONEZE NORMAL, potrivit Mediafax.

Joi, la inceputul sedintei, aceasta si-a cerut scuze colegilor, jurnalistilor si tuturor celor care “au fost nevoiti sa asiste la momentul mai putin fericit, provocat in cadrul sedintei trecute”, cand unul dintre membri, VALENTIN JUCAN, a pornit cu volum ridicat o inregistrare audio a PROTESTELOR DIN PIATA UNIVERSITATII, spunand ca va boicota sedintele pana cand Georgescu isi da demisia sau e demisa. Jucan a oprit, in cele din urma, inregistrarea, dupa ce a starnit protestele colegilor.

CITESTE SI: SCANDAL LA CNA: “LAURA GEORGESCU TREBUIE SA DEMISIONEZE SAU INTREGUL CONSILIU SA FIE DIZOLVAT”

“Personal, AM LUAT IN CALCUL SI O DEMISIE, chiar daca am constiinta faptului ca NU AM FACUT NIMIC ILEGAL, insa aceasta decizie va veni atunci cand institutiile abilitate vor demonstra ca am incalcat voit, premeditat si cu buna stiinta legea. Deocamdata, pot afirma cu tarie ca toata viata m-am raportat la lege. Inclusiv in aceasta institutie, atunci cand a trebuit sa luam decizii. Imi asum anumite carente, anumite intamplari contextuale, mai putin fericite, provocate, nepremeditat, pentru care imi cer, din nou, scuze dumneavoastra si tuturor angajatilor CNA. Pentru ca orice explicatii suplimentare date de mine, fie ar putea cadea in derizoriu, fie ar putea fi reinterpretate in fel si chip, ma opresc la a reafirma faptul ca deleg, fara nicio rezerva, dreptul de semnatura colegului meu Rasvan Popescu, cu dorinta ca CNA sa functioneze, repet, in conditii de normalitate si performanta”, a declarat Laura Georgescu, potrivit Mediafax.

Amintim ca precedenta sedinta CNA, desfasurata marti in absenta Laurei Georgescu, a fost marcata de proteste ale angajatilor si membrilor acestei institutii, care i-au cerut din nou demisia. Membrii au decis, chiar, sa ceara Parlamentului sa accepte discutii referitoare la problemele CNA sub conducerea lui Georgescu.

Sursa foto: antena3