PPDD face PLANGERE PENALA la adresa sefei CNA

Grupul parlamentar PPDD cere demisia sefei CNA si sesizeaza organele de ancheta printr-o plangere penala la adresa LAUREI GEORGESCU. Sefa CNA a fost audiata, miercuri, in Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor, ca urmare inregistrarilor compromitatoare care au aparut in mass media.

UPDATE 11:50: Liliana Minca, deputat PPDD, a declarat, miercuri, ca va depune azi plangere la DNA pe numele LAUREI GEORGESCU pentru fapte de coruptie in urma inregistrarilor compromitatoare aparute in mass media zilele trecute. Totodata, grupul PPDD ii cere demisia sefei CNA.

In replica, LAURA GEORGESCU a fost audiata miercuri in Comisia de Cultura a Camerei Deputatilor. Presedintele CNA a spus ca respinge vehement inregistrarile aparute si ca trebuie probat cine este detinatorul, informeaza Realitatea TV. Georgescu spune ca aceste inregistrari au fost realizate din montaje, cuvinte scoase din context si suprapuse.

Citeste si: LAURA GEORGESCU, LIMBAJ JOSNIC: JIGODIA DE SEVERIN. BOU’ DE GHITA

In legatura cu materialele audio difuzate ca urmare a unei discutii intre ea si mai multi copii de la o scoala generala, Laura Georgescu a declarat ca a fost invita intr-un anumit context sa le vorbeasca copiilor. Discutiile au fost facute pentru a le dezvolta spiritul critic, afirma sefa CNA, iar discutiile  au avut loc dupa vizionarea unor filmulete.

LAURA GEORGESCU nu poate fi demisa, intrucat membrii CNA au parte de un “regim special”, putand fi dat afara numai in cazul in care devin incompatibili sau incalca legea penala, a subliniat, marti, presedintele Comisiei pentru Cultura si Media a Senatului, Georgica Severin. Acesta a declarat ca deja i-a cerut demisia LAUREI GEORGESCU.

“Inca de saptamana trecuta am anuntat ca in sesiunea Comisiei, programata la finele lui august, o vom audia pe LAURA GEORGESCU. Am cerut de ieri demisia ei, nu pentru ca m-ar fi jignit pe mine, ci pentru ca domnia sa a facut o serie de afirmatii cum ca un anumit post TV ar fi protejat, ca s-ar face diverse presiuni… Am vazut in inregistrari ca ea vorbeste de laptopuri, total incompatibil cu functia pe care o are. Sunt lucruri suficient de grave cat sa-i cer demisia”, a spus SEVERIN la Realitatea TV. 

Intr-o inregistrare audio data publicitatii de Realitatea TV, LAURA GEORGESCU recunoaste ca favorizeaza anumite posturi de televiziune, apropiate premierului Victor Ponta.

NOI INREGISTRARI CU LAURA GEORGESCU. LIMBAJ SOCANT IN FATA UNOR ELEVI DE CLASA A III-A

Sursa foto: paginademedia.ro