Sefa ICCJ, LIVA STANCIU, a criticat dur votul in cazul PONTA: Legea nu este egala pentru toti

Presedintele ICCJ, LIVIA STANCIU, a declarat miercuri ca ceea ce s-a intamplat la Camera Deputatilor, la votul privind cererea de incuviintare a inceperii urmaririi penale in cazul premierului VICTOR PONTA, demonstreaza ca legea nu este egala pentru toti cetatenii Romaniei.

Intrebata, la sosirea la sediul CSM, despre declaratia presedintelui KLAUS IOHANNIS, care a catalogat ca ”o zi trista pentru democratie” votul de marti din Camera Deputatilor, LIVIA STANCIU a afirmat: Ceea ce s-a intamplat in Parlament, din punctul meu de vedere, demonstreaza ca legea nu este egala pentru toti cetatenii Romaniei”.

CITESTE SI: IOHANNIS: ESTE O ZI TRISTA PENTRU DEMOCRATIA DIN ROMANIA. PONTA nu mai poate DEMONSTRA ca este NEVINOVAT. LIVE TEXT 

Presedintele KLAUS IOHANNIS a afirmat marti, cu privire la votul Parlamentului in cazul lui VICTOR PONTA, ca este o zi “trista” pentru democratie, aratand ca “sa distrugi institutii si principii pentru a salva cariera unei persoane este inacceptabil”.

Plenul Camerei Deputatilor a aprobat marti hotararea de respingere a inceperii urmaririi penale a premierului VICTOR PONTA cu 231 de voturi pentru si 120 impotriva.

CITESTE SI: VICTOR PONTA in presa straina: DEMISIA GUVERNULUI ar duce la o CRIZA POLITICA de 4-5 luni 

Sursa foto: adevarul.ro